Dat veel mensen fan zijn van de minerale foundation van Creative Cosmetics, vinden wij niet gek! Onze foundation creëert niet alleen een egale en verfijnde huid, het is ook nog eens gezond voor de huid doordat de natuurlijke ingrediënten samensmelten met de huidoliën. En (!!) onze minerale foundation is geschikt voor alle huidtypen. 

Wist jij dat jij onze minerale foundation op twee manieren kunt aanbrengen voor verschillende soorten dekking? Jazeker! 

Door te spelen met de verschillende kwasten van Creative Cosmetics kun jij zelf kiezen of je de minerale foundation licht dekkend, natuurlijk of volledig dekkend aanbrengt. Dat is de kracht van minerale foundation! 

Lees snel verder en ontdek hoe jij verschillende soorten dekking kunt aanbrengen met onze vegan, handgemaakte kwasten

 

Lichte of natuurlijke dekking met de Kabuki kwast

Ben je op zoek naar een lichte of natuurlijke dekking voor een frisse uitstraling? Breng dan de foundation aan met Kabuki kwast. De foundation kwast van Creative Cosmetics is een volle, ronde kabuki kwast van extra zacht haar. Door de vorm en structuur zorgt deze kwast voor een perfecte verdeling van de foundation op de huid met een egale look als resultaat. 

Ga voor een optimaal resultaat als volgt te werk:

  • Hydrateer en verzorg jouw huid met onze vitaliserende Dagcrème. Het hoofdingrediënt van deze crème is Macadamianoot Olie. Deze voedende olie wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en zorgt voor een zachte finish. Hiermee is de crème perfect te gebruiken als basis voor de make-up. Ook zorgt de crème ervoor dat de huid weer in balans wordt gebracht voor een gezonde uitstraling gedurende de dag.
  • Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de zachte Kabuki kwast. Stip het op verschillende punten aan op het gezicht om de poeder gelijkmatig aan te brengen.
  • Blend met cirkelvormige bewegingen de minerale foundation over het hele gezicht. Je kunt gericht extra minerale foundation aanbrengen als dit nodig is.

Elma gebruikt bij het aanbrengen van haar dagelijkse basis make-up altijd de Kabuki kwast. Haar huid is een stuk rustiger geworden! Hoe zei dagelijks haar minerale foundation aanbrengt bekijk je in de onderstaande video.


Extra dekking met de Groene Concealer kwast

Heb jij oneffenheden in je gezicht en ben je op zoek naar een manier om jouw minerale foundation meer dekkend te maken? Dan raden de visagisten van Creative Cosmetics aan om de Groene Concealer kwast te gebruiken. Bij deze zachte kwast staan de haren extra dicht op elkaar, waardoor je de minerale foundation extra geconcentreerd kunt aanbrengen.

Ga voor een extra dekking als volgt te werk:

  • Breng voor het aanzetten van de minerale foundation onze vitaliserende Dagcrème aan. Jouw minerale foundation blijft langdurig zitten op een gehydrateerde en verzorgde huid! 
  • Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de Groene Concealer kwast. Breng de minerale foundation eerst rond de neus en op de wangen aan. Vanuit daar blend je het product zoveel mogelijk naar buiten in cirkelvormige bewegingen.
  • De minerale foundation smelt samen met jouw natuurlijke oliën. Hierdoor oogt onze minerale foundation nooit onnatuurlijk en zwaar op de huid. Breng dus zo nodig meer product aan op jouw gezicht.
  • Blend de minerale foundation goed uit met onze zachte kabuki kwast voor een zachte, egale uitstraling.

Tip! Breng kleur aan in het gezicht met onze minerale blush en bronzer. Lees in deze blog hoe jij een prachtige basis make-up creëert. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

BEKIJK ELMA'S TIPS VOOR HET AANBRENGEN VAN MINERALE FOUNDATION

Ik ga jou alles vertellen over onze minerale foundations. Je komt meer te weten over waar je foundation voor gebruikt, hoe je minerale foundation aanbrengt en ook wat je wel en vooral NIET moet doen bij het aanbrengen van foundation.

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons