Wil jij ook met gemak een hypnotiserende ooglook creëren die de hele dag lang mooi blijft zitten? Gebruik de natuurlijke oogpotloden van Creative Cosmetics.

Ben je benieuwd welke drie basis looks je kunt maken met de natuurlijke oogpotloden van Creative Cosmetics? Lees dan snel verder. 

 

De natuurlijke ooglook 

Ben je op zoek naar een natuurlijke ooglook, waarbij het niet opvalt dat jij oogpotlood draagt? Dan zijn deze tips helemaal goed voor jou! Voor de natuurlijke ooglook met de Natural Organic Eyeliner Pencil gebruik jij de kleuren 'Brown' en 'Black'. 

 • Bij het creëren van de natuurlijke ooglook is het belangrijk om de lijnen van jouw oogvorm te volgen. Zo zorg jij ervoor dat de look er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

 

 • Start met het aanbrengen van de vegan Eye Primer. Niet alleen zorgt de primer ervoor dat jouw look de hele dag lang mooi blijft zitten. Het heeft een verzachtend effect bij bijvoorbeeld branderige, vermoeide ogen. Voordat jij de eye primer deppend aanbrengt op de oogleden, wrijf jij het warm tussen jouw vingers zodat het beter hecht aan het ooglid.

 

 • Breng het natuurlijke oogpotlood ‘Black’ zo zacht mogelijk aan, in kleine streepjes dicht bij de onderste en bovenste wimpers. Veeg vervolgens de lijntjes uit met ons zachte fijne lijntjes kwast. Zo creëer jij de illusie van volle wimpers en lijken de ogen groter. 

 

 • Breng het natuurlijk oogpotlood ‘Brown’ aan onder de plekken waar jij het natuurlijke oogpotlood in ‘Black’ hebt aangebracht om de schaduwen van jouw ogen te benadrukken. Vervaag ook deze strepen met het zachte fijne lijntjes kwast voor een zo natuurlijk mogelijk effect.

 

 • Wil jij jouw ogen benadrukken zonder dat het zichtbaar is dat jij oogpotlood draagt? Breng het natuurlijke oogpotlood aan tussen jouw wimpers in plaats van erboven. De makkelijkste manier om dit te doen is om jouw wimpers vanaf de onderkant bij te tekenen.

 

 • Heb je teveel oogpotlood aangebracht? Gebruik dan het Fijne Lijntjes kwast om harde lijnen te blenden en haal overtollig product voorzichtig weg met een droog wattenstaafje. Zo voorkom jij dat jij ongewenste schaduwen creëert, die bijvoorbeeld donkere kringen benadrukken.

 

De frisse dagelijkse look

Draag jij liever een ooglook die er natuurlijk uitziet, maar jouw ogen nét dat beetje extra geeft? Dan zijn deze tips voor een ‘Frisse dagelijkse ooglook’ een must-read voor jou. Voor de frisse dagelijkse ooglook met de Natural Organic Eyeliner Pencil gebruik jij de kleuren 'Brown' en 'Navy Blue'. 

 • Voor een langhoudende ooglook start jij jouw oogmake-up met de vegan Eye Primer. Vergeet deze niet goed op te warmen tussen de vingers. Hierdoor is de eye primer makkelijk aan te brengen op jouw ogen.

 

 • Voor een frisse, dagelijkse look die jou nét iets meer geeft dan een natuurlijke look, is het aan te raden om de Natural Organic Eyeliner Pencils in de kleuren ‘Brown’ en ‘Navy Blue’ met elkaar te combineren. Deze kleuren geven een fris, natuurlijk effect. 

 

 • Gebruik het natuurlijke oogpotlood in ‘Navy Blue’ als basiskleur. Breng deze in zowel de bovenste als de onderste waterlijn voorzichtig aan en zorg dat de hele binnenste waterlijn volledig bedekt is. 

 

 • Gebruik vervolgens dezelfde kleur om langs de buitenranden van de wimpers jouw natuurlijke oogvorm aan te zetten. Probeer de lijnen zo dun mogelijk te houden voor een draagbare ooglook.

 

 • Pak vervolgens het natuurlijke oogpotlood in ‘Brown’ en breng een kleine hoeveelheid product aan op de fijne lijntjes kwast. 

 

 • Vervaag de getekende lijnen aan de onder- en bovenkant van het oog. Zorg ervoor dat de er geen harde lijnen meer te zien zijn. 

 

 • Bij deze look streven we ernaar om een intense kleur dichtbij het oog te hebben, die vervolgens langzaam overloopt in de huid middels de bruine kleur. Blijf steeds kleur toevoegen en lijnen vervagen totdat jij dit effect hebt gecreëerd. 

 

De zachte avondlook

Op zoek naar tips voor een snelle en gemakkelijke avondlook die jouw ogen mooi benadrukt? Dan zijn deze tips een must-read voor jou. Voor de zachte avondlook met de natuurlijke oogpotloden gebruik jij de kleuren 'Black' en 'Navy Blue'. 

 • Wil jij er zeker van zijn dat jouw ooglook de hele dag lang mooi blijft zitten? Dan is het aan te raden om de vegan Eye Primeraan te brengen voordat jij aan de slag gaat met de oogpotloden. Vergeet deze niet goed op te warmen tussen jouw vingers. Hierdoor is de eye primer makkelijk aan te brengen.

 

 • De combinatie van blauw en zwart is een klassieker en staat prachtig bij iedereen! Door het blauwe en zwarte oogpotlood met elkaar te combineren krijg jij een diep donkere ooglook voor een chique effect.

 

 • Gebruik het natuurlijke oogpotlood in ‘Navy Blue’ als basiskleur. Breng deze voorzichtig aan op zowel de bovenste als de onderste waterlijn en zorg dat de hele binnenste waterlijn volledig bedekt is.

 

 • Gebruik vervolgens de zwarte kleur om langs de buitenranden van de wimpers jouw natuurlijke oogvorm aan te zetten. Houd de lijnen dun, maar houd in jouw achterhoofd dat jij de lijnen nog gaat vervagen met het Fijne Lijntjes Kwast. Het is daarom niet erg als jij niet precies werkt.

 

 • Vervaag de getekende lijnen aan de onder- en bovenkant van het oog met het Fijne Lijntjes Kwast. Zorg ervoor dat de er geen harde lijnen meer te zien zijn.

 

 • Wees vooral niet bang om te spelen met de twee kleuren!

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

NATUURLIJKE OOGPOTLODEN

Creëer in een handomdraai een volledige ooglook met onze Natural Organic Eyeliner Pencils in de kleuren 'Navy Blue', 'Brown' & 'Black'.

De natuurlijke oogpotloden zijn speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige ogen. Met zachte ingrediënten en zuivere minerale pigmenten respecteren de Natural Organic Eyeliner Pencils de gevoelige huid rondom de ogen. Bovendien zijn de oogpotloden 100% natuurlijk, 100% vegan en 100% halal.

De natuurlijke oogpotloden zijn echt voor iedereen! Onze kleuren oogpotlood zijn universeel en staan jou dan stuk voor stuk prachtig! Klik hier en bekijk alle oogpotloden.

  

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons