Iedere ochtend breng jij vol overgave jouw minerale concealers, foundation, blush en bronzer aan. Ready for a new day! Toch mis je iets… Want waarmee fixeer jij jouw make-up voor een stralende en langhoudende look?

De visagisten van Creative Cosmetics laten jou kennismaken met de Finishing Touch. Hét product dat ontbreekt in jouw make-up collectie en dat jouw look net dat beetje extra geeft!

Maar, wat is de Finishing Touch van Creative Cosmetics en hoe gebruik je het? Lees snel verder!

 

Het samensmelten van de make-up

De finishing touch gebruik je om jouw minerale poeders zoals jouw foundation, bronzer en blush nog mooier met elkaar samen te laten smelten.

De minerale make-up producten van Creative Cosmetics bestaan uit pure, verpulverde mineralen. Het duurt ongeveer 10 minuten voordat de make-up volledig is samengesmolten met de natuurlijke oliën van jouw huid. De finishing touch gebruik je om de producten nog beter in de huid te blenden, zodat de make-up zich niet ophoopt gedurende de dag. 

Breng de finishing touch altijd aan met de Finishing Touch kwast voor een egale en zachte applicatie. Lees hier meer over hoe jij onze professionele kwasten gebruikt

 

Fixeren van de minerale make-up

De Finishing Touch van Creative Cosmetics breng je aan als laatste stap in jouw make-up routine om jouw minerale make-up te fixeren. Als jij jouw basis make-up hebt aangebracht, heb je feitelijk veel verschillende laagjes make-up opgebouwd. Om er zeker van te zijn dat al deze laagjes zo lang mogelijk mooi blijven zitten, gebruik je de finishing touch.

Wil je meer weten over het creëren van een egale basis make-up? Lees hier meer over in onze blog.

 

Verfijnen van de make-up look

Misschien wel het allerfijnste aan de Finishing Touch van Creative Cosmetics: de fijngemalen minerale poeder heeft de eigenschap om jouw poriën, rimpeltjes en fijne lijntjes te verzachten, waardoor je in een handomdraai een verfijnde make-up look creëert. 

De finishing touch werkt als het ware als een filter op jouw make-up look. De minerale poeder met glanzende of matte finish hecht zich namelijk aan de andere make-up producten. Door dit extra laagje minerale poeder krijgt jouw make-up net een extra dimensie en iets meer dekking, waardoor jij nog meer gaat stralen.

Tip: Wist jij dat je onze finishing touch ook kunt gebruiken als primer voorafgaand aan het aanbrengen van de andere make-up producten? Breng eerst een natuurlijke crème van Creative Cosmetics aan voor een optimaal verzorgde huid. Laat deze enkele minuten in de huid trekken voordat je de finishing touch aanbrengt met de bijbehorende professionele kwast. Deze tip is fijn als je grove poriën en een vettere huid hebt. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren! 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons