Wist jij al dat wij nieuwe oogpotloden hebben die niet alleen intens gepigmenteerd zijn, maar ook de gevoelige huid rondom jouw ogen verzorgen? 

We hebben twee nieuwe kleuren oogpotlood in ons assortiment: ‘Brown’ en ‘Navy Blue’

Creëer in een handomdraai een volledige ooglook met onze Natural Organic Eyeliner Pencils in de kleuren ‘Navy Blue’ en ‘Brown’! 

De 100% natuurlijke oogpotloden van Creative Cosmetics hebben een zijdezachte textuur en een intense kleur die de hele dag lang mooi blijft zitten. Onze Natural Organic Eyeliner Pencils zijn geschikt voor ieder huidtype, iedere huidskleur en ondertoon. 

Met zachte ingrediënten en zuivere minerale pigmenten respecteren de Natural Organic Eyeliner Pencils de gevoelige huid rondom de ogen. Bovendien zijn de oogpotloden 100% natuurlijk, 100% vegan en 100% halal. 

Wil je meer weten over de verzorgende, natuurlijke ingrediënten in onze oogpotloden? Lees meer in onze Ingrediënten Encyclopedie

Omdat wij begrijpen dat jij iedere kleur wil, hebben wij een complete set voor jou gemaakt! Deze set bestaat uit de drie kleuren oogpotlood én de fijne lijntjes kwast voor een oogverblindende look.

Waarom zou je deze complete set in jouw collectie willen hebben? Creative Cosmetics heeft drie redenen om te kiezen voor alle potloden!

 

 

1. Alle benodigdheden in één

De complete set van Creative Cosmetics bevat niet alleen onze nieuwe kleuren, maar ook onze bestseller het Zwarte Oogpotlood en de zijdezachte Fijne Lijntjes Kwast om oogpotlood mee te vervagen. 

Met de Natural Eyeliner Set Complete heb je alle tools voor een complete ooglook binnen handbereik en kun je een uiteenlopende reeks aan ooglooks creëren, van subtiel tot opvallend. 

Kan je wel wat inspiratie voor een mooie ooglook gebruiken? Lees dan onze blog over '3 basis looks die je kunt creëren met de Natural Eyeliner Set Complete' Deze blog staat bovendien boordevol tips & tricks voor het creëren van een mooie ooglook.

 

2. Zachte & verzorgende oogmake-up

Je ogen kunnen door allerlei oorzaken gevoelig zijn. Sommige mensen krijgen hier last van door het dragen van contactlenzen, luchtvervuiling, airconditioning of het langdurig staren naar een beeldscherm. Anderen hebben hier hun hele leven al last van.

Helaas kunnen je ogen nóg gevoeliger worden door het gebruik van onnatuurlijke make-up producten. Onnatuurlijke oogmake-up veroorzaakt bijvoorbeeld irritaties en uitdroging ogen. 

De oplossing hiervoor is natuurlijke oogmake-up die jouw ogen respecteren. De huid rondom de ogen is het dunste, meest gevoelige stukje huid. Daarom hebben wij natuurlijke oogpotloden ontwikkeld die de ogen respecteren en verzorgen. Dat betekent geen geirriteerde, rode ogen!

Onze Natural Organic Eyeliner Pencils bevatten verzorgende oliën als Kokosnootolie, Jojoba zaad olie en Avocado olie. Deze ingrediënten staan bekend om hun verzachtende, beschermende en hydraterende werking op de huid. Zo glijden de oogpotloden gemakkelijk over de ogen en worden de ogen optimaal gehydrateerd en verzorgd!

Met de Natural Organic Eyeliner Pencils ben je ervan verzekerd dat jouw ogen mooi geaccentueerd én goed verzorgd worden.

 

3. Universele kleuren die jou laten stralen

Met de komst van de nieuwe oogpotloden in de kleuren ‘Brown’ en ‘Navy Blue’ heb jij met onze bundels drie kleuren die jou laten stralen.

De Natural Organic Eyeliner Pencils hebben stuk voor stuk een zijdezachte textuur en een intense kleur. Ook hebben we bij de ontwikkeling van de potloden rekening gehouden met alle huidskleuren en ondertonen. Zo kunnen we iedereen blij maken met onze verzorgende, universele oogpotloden! 

Over de kleuren van de oogpotloden hoef jij dus niet te twijfelen: ze staan jouw alledrie! Des te fijner om gelijk de complete bundel aan te schaffen, zodat jij kunt stralen met alle kleuren én kunt afwisselen in jouw make-up looks. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze make-up? Een team van visagisten zit klaar om jou te helpen. Stuur een bericht via Whatsapp naar 0252 745 170 of mail je vraag naar [email protected]. Wij helpen jou graag verder.

 

NIEUW: Natural Organic Eye Pencils 

Creative Cosmetics heeft twee nieuwe natuurlijke oogpotloden. Wij breiden onze collectie Natural Organic Eye Pencils uit met twee kleuren: 

  • Oogpotlood 'Navy Blue'
  • Oogpotlood 'Brown'

Met de nieuwe oogpotloden en onze bestseller Natural Eye Pencil Black (een echte musthave) is onze Natural Organic Eye Pencil categorie compleet. 

De natuurlijke oogpotloden zijn echt voor iedereen! Onze kleuren oogpotlood zijn universeel en staan jou dan stuk voor stuk prachtig! Klik hier en bekijk alle oogpotloden.

 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons