Na het aanbrengen van jouw natuurlijke basis ziet jouw huid er rustig uit en heb je een mooie natuurlijke uitstraling gecreëerd. Maar toch heb jij het gevoel dat er iets ontbreekt.. 

Voor een extra stralende make-up look en een sprankelende uitstraling kan jouw make-up wel wat glans gebruiken! En laat dat nu juist datgene zijn wat de minerale highlighter van Creative Cosmetics jouw make-up look kan geven. 

De licht reflecterende minerale highlighters van Creative Cosmetics geven jouw make-up look een subtiele glans die jouw natuurlijke uitstraling verfrist. Onze minerale highlighter smelt samen met de natuurlijke huidoliën, waardoor deze niet op de huid ligt. Het effect: een zachte glans die jouw uitstraling frisser en eleganter maakt en je natuurlijke schoonheid benadrukt.

Er zijn meerdere manieren waarop jij de minerale highlighter kunt gebruiken in jouw make-up look. Spoiler alert: een highlighter hoeft niet alleen gebruikt te worden op het gezicht!

Benieuwd naar de beste manieren om minerale highlighter te gebruiken? Lees dan snel verder.

 

Breng highlighter aan op het jukbeen

Het jukbeen is bij uitstek de populairste plek om een highlighter op aan te brengen. Niet alleen creëer je meer dimensie in je gezicht als jij hier een glans plaatst, je geeft je gezicht ook een optische lift. 

De kunst is om jouw minerale highlighter precies en strategisch aan te brengen zonder dat dit er overdreven of hard uitziet in de make-up look. De visagisten van Creative Cosmetics adviseren voor het aanbrengen van een zachte, elegante glans onze Waaierkwast.

Verdeel een kleine hoeveelheid minerale highlighter op de zachte Waaierkwast. De een heeft meer zichtbare jukbeenderen dan de ander. Kijk dus eerst goed in de spiegel om te bepalen waar het hoogste punt van jouw jukbeen zit. Hier breng je de highlighter met zachte, vegende bewegingen op aan. 

Let erop dat je de highlighter enkel op de toppen van je jukbeenderen aanbrengt en niet op de appeltjes van jouw wangen, dit kan jouw gezicht namelijk voller laten lijken. 

 

Breng highlighter aan op de neus

Wist jij dat je je neus optisch rechter kan laten lijken door hier highlighter op te plaatsen? Echt waar, de visagisten van Creative Cosmetics zijn fan van deze truc!

Plaats de highlighter op het meest smalle deel van de neusbrug met de zachte Waaierkwast voor een subtiele glans, of met de Highlight Kwast voor een intense glow. Gebruik zachte, vegende beweging om de minerale highlighter naadloos te laten overlopen in de minerale foundation. 

Wil je je gezicht meer shapen en contouren? Breng dan de minerale highlighter ook zachtjes aan op je voorhoofd, kin en bovenlip in combinatie met een bronzer. Door deze punten te benadrukken breng je op een stralende manier dimensie terug in jouw gezicht en lijkt jouw gezicht in een handomdraai symmetrisch. 

 

Breng highlighter aan het lichaam

Heb jij binnenkort een avondje uit of een feestje en wil jij de showstopper zijn van de avond? Dan mag een zachte feestelijke glans op jouw lichaam niet ontbreken! Breng met de Waaierkwast de minerale highlighter met vegende bewegingen aan op jouw sleutelbeenderen, schouders en boezem voor een feestelijke uitstraling. 

Tip: Je kunt de minerale highlighter ook mixen met de milde Intensive Hand & Body Crème van Creative Cosmetics voor een stralende, gehydrateerde huid.

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke make-up of verzorging? Een team van visagisten en schoonheidsspecialisten zit klaar om jou te helpen. Stuur een bericht via Whatsapp naar 0252 745 170 of mail je vraag naar [email protected]. Wij helpen jou graag verder.

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren! 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons