Oogpotlood is een fantastische veelzijdig make-up product en een favoriet van velen! 

Voor het creëren van de illusie van volle, lange wimpers en een open oogopslag is oogpotlood een onmisbaar product.

Een van de pluspunten van de intens gepigmenteerde oogpotloden van Creative Cosmetics is dat deze ook nog eens verzorgend zijn. Onze Natural Organic Eyeliner Pencils bevatten verzorgende oliën als Kokosnootolie, Jojoba zaad olie en Avocado olie. Deze ingrediënten staan bekend om hun verzachtende, beschermende en hydraterende werking op de huid. 

Zo glijden de oogpotloden gemakkelijk over de ogen en worden de ogen optimaal gehydrateerd en verzorgd!

Met de Natural Organic Eyeliner Pencils ben je er dus van verzekerd dat jouw ogen mooi geaccentueerd én goed verzorgd worden. 

Maar… wist je dat je onze oogpotloden ook met elkaar kunt combineren voor prachtige ooglooks voor iedere dag?

Om jou te helpen in het maken van fantastische looks, hebben wij verschillende sets samengesteld. Lees hieronder over de verschillende sets en de looks die je ermee kunt maken!

 

Set 1: Soft Smoke

Soft Smoke bestaat uit de oogpotloden ‘Brown’ en ‘Black’ en is dé set voor het creëren van een natuurlijke ogende, zachte ooglook. Gebruik de Natural Organic Eyeliner Pencil in ‘Black’ als basiskleur voor jouw ooglook en gebruik ‘Brown’ om jouw ooglook te verzachten. 

TIP: Op zoek naar een ooglook die je ook geschikt is voor een avondje uit, maar er niet overdreven uitziet overdag? Breng het bruine oogpotlood aan het begin van de dag aan als basis en gebruik een klein beetje zwart oogpotlood. Je kunt je ooglook aan het einde van de dag extra aanzetten met het zwarte oogpotlood voor een intensere look.

Nieuwsgierig naar meer tips? Lees dan onze blog

 

Set 2: Earth Essence 

Gebruik Earth Essence om een hypnotiserende dagelijkse ooglook te creëren. Deze set bevat de oogpotloden ‘Black’ en ‘Navy Blue’. Deze combinatie van de Natural Organic Eyeliner Pencils geeft een frisse oogopslag met nét iets extra’s. 

TIP: Vergeet niet onze Vegan Eyeprimer enNatural Volume Mascara Black aan te brengen voor een volledige ooglook. 

Nieuwsgierig naar meer tips? Lees dan onze blog

 

Set 3: Midnight Mahogany

Op zoek naar een zachte ooglook met unieke kleuren? Dan is de Natural Eyeliner Set in Midnight Mahogany met de kleuren ‘Navy Blue’ en ‘Brown’ ideaal voor jou. De zachte kleuren in deze set staan prachtige bij iedereen.

Alhoewel de combinatie van blauw en bruin misschien onbekend is voor jou, is dit een klassieke kleurencombinatie die geschikt is voor alle huidskleuren en ondertonen. Perfect voor een avondje uit, of juist een mooie, dagelijkse ooglook!

TIP: Om ervan verzekerd te zijn dat jouw ooglook de hele dag lang mooi blijft zitten, is het aan te raden om de Vegan Eye Primer aan te brengen. Vergeet deze niet goed op te warmen tussen je vingers. Hierdoor is de eye primer een stuk gemakkelijker aan te brengen op je ogen.

Nieuwsgierig naar meer tips? Lees dan onze blog

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze make-up? Een team van visagisten zit klaar om jou te helpen. Stuur een bericht via Whatsapp naar 0252 745 170 of mail je vraag naar [email protected]. Wij helpen jou graag verder.

 

NIEUW: Natural Organic Eye Pencils

Creative Cosmetics heeft twee nieuwe natuurlijke oogpotloden. Wij breiden onze collectie Natural Organic Eye Pencils uit met twee kleuren:

  • Oogpotlood 'Navy Blue'
  • Oogpotlood 'Brown'

Met de nieuwe oogpotloden en onze bestseller Natural Eye Pencil Black (een echte musthave) is onze Natural Organic Eye Pencil categorie compleet.

De natuurlijke oogpotloden zijn echt voor iedereen! Onze kleuren oogpotlood zijn universeel en staan jou dan stuk voor stuk prachtig! Klik hier en bekijk alle oogpotloden.Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons