Bronzer is hét ultieme zomerse make-up product voor een natuurlijke make-up look. Het is zomer in een potje!

De 100% natuurlijke bronzers van Creative cosmetics geeft jou een zomerse glow én benadrukt de natuurlijke bruining van jouw huid op een prachtig subtiele manier. Het is zomer in een potje! Doordat de bronzer 100% natuurlijk is, smelt het samen met de huidoliën en kan de huid vrij blijven ademen.

Op hoeveel manieren kun je een bronzer dragen? Op véél meer manieren dan jij denkt. Wist jij dat je een bronzer zelfs als oogschaduw kunt dragen? Wauw!

In deze blog vertellen wij jou wat een bronzer kan doen voor jouw make-up look en op welke manieren jij een bronzer kunt dragen. Spoiler Alert: dit kan op wel 4 manieren. 

 

Wat doet een bronzer voor jouw look? 

Bronzer is een poeder die een paar tinten donkerder is dan jouw foundation. Bronzer brengt een natuurlijke, gezonde kleur terug in jouw gezicht. Na het egaliseren van de huid met de minerale concealer en foundation kun je wel wat extra kleur gebruiken voor een gezonde en stralende look. 

Hiervoor werkt een bronzer perfect! 

Dé belangrijkste vuistregel bij het gebruik van bronzer is, volgens de visagisten van Creative Cosmetics, dat je de bronzer niet overal in het gezicht aanbrengt. Bij veel dames brengt dit namelijk de natuurlijke kleur van het gezicht uit balans. 

Maar waar breng je dan wel bronzer aan?

Vaak wordt bronzer alleen gedragen op de jukbeenderen. Maar een bronzer kun je op maar liefst vier verschillende manieren dragen en het hoeft lang niet alleen gebruikt te worden op het gezicht. 

Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

 

1) Bronzer onder je jukbeenderen 

Jazeker, je kunt bronzer op je jukbeenderen aanbrengen om kleur aan te brengen in het gezicht. Maar wist jij dat je ook bronzer kunt aanbrengen onder je jukbeenderen om jouw gezicht meer dimensie te geven? 

Door de bronzer onder je jukbeenderen aan te zetten worden de natuurlijke, vrouwelijke schaduwen van je gezicht geaccentueerd en lijkt je gezicht iets smaller. 

Vind je het lastig om jouw gezicht wat meer vorm te geven met een bronzer? Houd bij twijfel de '3-vorm' aan. Hierbij breng je eerst bronzer aan op de zijkanten van je voorhoofd, vervolgens rond je jukbeenderen en onder je kaaklijn. Deze manier van aanbrengen werkt voor iedereen! 

 

2) Bronzer benadrukt jouw zomerse kleur

Bronzer is een tint donkerder en warmer dan jouw eigen huidskleur. In de zomer wordt jouw huid vaak iets donkerder en warmer van kleur door de zon. 

Maar als je graag nóg iets bruiner wilt lijken, kan het erg mooi zijn om jouw bruine kleurtje extra te benadrukken met bronzer.

Je kunt de minerale bronzer ook dragen zonder eerst foundation aan te brengen. Breng de bronzer met de bronzer kwast aan op het voorhoofd, de neus, de kin en de jukbeenderen voor een natuurlijke, zomerse glow. 

Omdat onze minerale, 100% natuurlijke bronzers samensmelten met de huid oliën, kan de huid vrij blijven ademen en ziet het er fris en natuurlijk uit. 

 

3) Bronzer als oogschaduw gebruiken

Kende jij deze truc al? Je kunt onze minerale bronzers gebruiken als oogschaduw! 

Breng de bronzer met onze oogschaduw kwastaan op jouw bewegend ooglid en iets daarboven. Blend het product vervolgens goed uit met onze zijdezachte blend kwastom harde overgangen te verzachten.

Door jouw bronzer als oogschaduw aan te gebruiken:

  • Weet je zeker dat jouw oogschaduw look past bij de rest van jouw make-up.
  • Creëer je gemakkelijk diepte in jouw ooglook.
  • Creëer je een ooglook die jou hoe dan ook prachtig staat en laat stralen.

 

4) Breng bronzer aan op je schouders en decolleté

Het is een warme zomeravond en je besluit jouw mooiste zomerse jurk aan te trekken. Door bronzer aan te brengen op jouw schouders en decolleté accentueer jij jouw bruine kleurtje op een charmante, subtiele manier. Het kan jou nét dat beetje extra geven om te stralen op een romantische zomeravond.

Breng allereerst bronzer aan op jouw gezicht op de plekken die jij het mooist vindt met onze zachte bronzer kwast. Let op, je hebt vaak maar een kleine hoeveelheid bronzer nodig voor een natuurlijk bruine tint.

Breng daarnaast bronzer aan in jouw hals. Blend de bronzer overal goed uit, zodat je nergens harde overgangen ziet. Vervolgens kun je de bronzer in ronddraaiende bewegingen aanbrengen op de schouders en decolleté.

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren! 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons