Heb jij droge en ruwe plekken op de huid? Voelt jouw huid trekkerig aan na het douchen? Of heb jij tijdens je zwangerschap last van striae gekregen? 

Geef je huid een gezonde boost met de natuurlijk huidolie van Creative Cosmetics: de Creative Skin Oil. Deze hydraterende olie houdt de huid de hele dag zacht en soepel. Het smeert gemakkelijk en trekt supersnel in. Bovendien is de huidolie ideaal voor een verwenmoment voor jezelf, door jezelf stevige massage te geven of door het te gebruiken als badolie voor extra ontspanning. 

Wil jij weten op welke manieren jij de natuurlijke huidolie van Creative Cosmetics kunt gebruiken voor een zijdezachte en soepele huid? Lees dan snel verder.

 

Gebruik na het douchen of het scrubben 

De meest gebruikelijke manier om de natuurlijke huidolie aan te brengen is als hydraterende verzorging voor het lichaam. De skincare experts van Creative Cosmetics adviseren je om direct na het douchen, wanneer het lichaam handdoekdroog is, de olie aan te brengen. Zo kan het lichaam de voedingsstoffen direct opnemen. 

Daarnaast kun je de huidolie ook gebruiken nadat je het lichaam hebt gescrubd met het exfoliërend masker van Creative Cosmetics. Het is namelijk super belangrijk dat je na het scrubben van je lichaam, je huid goed hydrateert en verzorgt. Daarnaast neemt de huid nog beter de werkzame stoffen uit de olie op nadat de huid is gescrubd. 

 

Gebruik het als badolie

Hydrateer je huid in bad door een paar druppels Creative Skin Oil aan het stromende water toe te voegen. Ontspan en geniet van het rustgevende bad, terwijl je huid de werkzame stoffen uit de olie opneemt. Je stapt helemaal zen uit bad, met een zachte en soepele huid. 

 

Geef jezelf een massage met de natuurlijke huidolie

Terwijl je de natuurlijk huidolie aanbrengt, heb je een goed excuus om jezelf extra te verwennen. In plaats van de olie haastig aan te brengen en snel de deur uit te rennen, geef je extra liefde aan de huid door de olie in te masseren. Besteed daarbij aandacht aan drukpunten of eventuele spierpijn. 

 

Focus op extra droge en schrale plekken 

Gebruik de Creative Skin Oil voor droge plekken, zoals knieën, ellenbogen, hielen en nagelriemen te verzachten. Wanneer je je van top tot teen hebt ingesmeerd met de huidolie, concentreer je je op de droge plekken die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Vooral in de wintermaanden komt het voor dat de bovenstaande plekken extra droog kunnen worden. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Test jouw huidtype & ontdek wat goed is voor jouw huid

  • Wil jij weten wat jouw huidtype?
  • En ben jij benieuwd welke huidverzorging jouw huidtype ondersteund? 

Doe dan de Online Huidtype Test van Creative Cosmetics en vind jouw perfecte verzorging match. Door het beantwoorden van een aantal simpele vragen kunnen wij jou online voorzien van persoonlijk huidadvies!

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons