Heb jij een Creative Experience geboekt in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch? Of ben jij van plan om een dagje door te brengen in deze historische stad? ‘s-Hertogenbosch heeft ontzettend veel te bieden om jou een gezellige dag te bezorgen. Creative Cosmetics heeft voor jou de beste tips verzameld om jouw bezoek een leuke invulling te geven. Bezoek de monumentale Sint-Janskathedraal, ontdek de historische stad vanaf het water en vergeet niet om te genieten van de typische Bossche lekkernij: de Bossche Bol. Ben jij benieuwd naar onze tips voor een dag in Den Bosch? Lees dan snel verder! 

Lees ook: Laat je verrassen door de Verwersstraat! 

 

Geniet van een Bossche Bol  

De Bossche Bol: het typische gebakje uit ‘s-Hertogenbosch. Als jij in Den Bosch bent, kun jij deze speciale lekkernij niet overslaan. De grote slagroomsoes met een laag chocolade eroverheen is een echte traktatie voor de zoetekauw. De Bossche Bol wordt bij veel eetgelegenheden geserveerd, maar wat ons betreft eet jij de allerlekkerste Bossche Bol bij bakkerij Jan de Groot. Deze specialist in Bossche Bollen vind jij op een steenworp afstand van het station, waar jij kunt genieten van een kopje koffie en een heerlijke Bossche Bol. Wil jij liever thuis genieten van een lekkernij? Dan kun jij het ruime assortiment aan zoetigheden ook afhalen. Zo kun jij bij thuiskomst nagenieten van jouw bourgondische dag in ‘s-Hertogenbosch! 

 

Vaar over de Binnendieze 

Ontdek ‘s-Hertogenbosch vanaf het water! Vaar door de Binnendieze en laat je betoveren door het karakteristieke centrum van de stad. Samen met een gids kom jij langs alle mooie plekken van het historische stadscentrum. De Binnendieze bestaat uit smalle riviertjes die kronkelen door de stad en dateren uit de tijd dat 's-Hertogenbosch slechts bestond uit een markt en een aantal kleine straatjes. Inmiddels is het een beschermd stadsgebied en een historische bezienswaardigheid, waar jij tijdens een rondvaart op het water heerlijk van kunt genieten. Er zijn verschillende rondvaartroutes met ieder een eigen verhaal, waardoor jij ‘s-Hertogenbosch op een unieke manier zult ervaren. 

 

Bekijk en beklim de Sint-Janskathedraal 

De gigantische Sint-Janskathedraal is niet te missen als jij in 's-Hertogenbosch bent. De monumentale kathedraal torent hoog boven de stad uit en is te bewonderen van binnen én buiten. Tijdens een bezoekje ontdek jij alle pracht en praal die deze imposante kerk te bieden heeft. Wil jij jouw bezoek een avontuurlijke wending geven? Middels maar liefst 218 treden beklim jij de Sint-Janstoren, waarna jij geniet van een adembenemend uitzicht over de historische binnenstad. Onderweg kom jij langs het gigantische uurwerk, de luidklokken en de iconische bouwkunst van de kathedraal. Zo kom jij alles te weten van deze karakteristieke bezienswaardigheid in ‘s-Hertogenbosch! 

 

Bezoek de bruisende Tramkade 

De Tramkade is dé creatieve en culturele hotspot van ‘s-Hertogenbosch. Deze kunstzinnige omgeving is volop in ontwikkeling en is een bruisende plek waar alles mogelijk is; of jij nu zin hebt in een gezellig feestje, een bourgondische barbecue of een inspirerende lezing. Het grote terrein in de Spoorzone, net buiten het centrum, staat vol industriële gebouwen en biedt daarmee een unieke sfeer. De drie hoofdgebouwen hebben ieder hun eigen invulling: in de Kaaihallen worden er voornamelijk evenementen georganiseerd, bij de Mengfabriek lunch jij heerlijk aan het water en het Werkwarenhuis is een knusse plek waar eten, drinken en werken samenkomen. Een unieke combinatie van industrie, vermaak en levendigheid! 

 

Persoonlijk kleur- en huidadvies in 's-Hertogenbosch

Wanneer kom jij langs om te ontdekken wat Creative Cosmetics voor jou kan doen? Boek een Creative Experience bij ons in ‘s-HertogenboschTijdens de Creative Experience krijg jij persoonlijk kleur- en huidadvies van een van onze topvisagisten. Ontdek jouw eigen schoonheid en shop jouw favoriete natuurlijke huidverzorging en minerale make-upproducten in de Creative Store. Kun jij niet wachten? Boek vandaag nog jouw afspraak: Klik hier en maak een afspraak. Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons