Hi lieve lezers!

We hebben groot nieuws om met jullie te delen: Creative Cosmetics heeft het webshop-keurmerk van Trusted Shops ontvangen! 

We weten dat online shoppen soms een beetje spannend kan zijn. Je hebt immers geen persoonlijk contact met verkopers en kunt de producten niet aanraken of proberen voordat je ze koopt. Maar maak je geen zorgen, bij  kun je zonder zorgen bestellen en kan jouw bestelling tot €100-, kosteloos verzekerd worden!

Wat betekent dit keurmerk precies? Nou, het betekent dat wij als webshop aan strenge eisen voldoen om jou een betrouwbare en veilige winkelervaring te bieden. We verzamelen alleen persoonsgegevens als het wettelijk is toegestaan of als jij daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. En al je gegevens worden volledig versleuteld verzonden, zodat je privacy te allen tijde beschermd blijft.

Maar dat is nog niet alles! We willen dat je tevreden bent met je aankoop, dus informeren we je duidelijk over onze annuleringsvoorwaarden en hoe je een bestelling kunt retourneren. Geen gedoe, gewoon transparante en eerlijke informatie.

En we worden niet alleen gecontroleerd op onze betrouwbaarheid, maar ook op de kwaliteit van onze service. Onze gemiddelde review score moet bijvoorbeeld altijd boven de 4,0 sterren liggen. We streven er altijd naar om jou de best mogelijke ervaring te bieden, van begin tot eind.

Creative Cosmetics als webshop is dus super veilig en wil je het toch liever eerst proberen, kom dan gewoon gezellig langs in de winkel of doe online de kleurtest! Ontdek onze geweldige selectie van natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten en laat je betoveren door onze hoogwaardige producten.

Waar wacht je nog op? Duik in onze webshop en geniet van een veilige en betrouwbare winkelervaring bij Creative Cosmetics!

Liefs, Het Creative Cosmetics-team