Houden van jezelf!
Waarom is dat zo moeilijk? Ik heb soms met afschuw naar mezelf gekeken, niet alleen omdat mijn huid brandde van de rosacea en de couperose mijn wangen knalrood maakte. Mijn gewicht hielp daar ook niet in mee.

Het was soms echt klote. Ik voelde hoe mensen naar me keken als ik met knalrode wangen een winkel binnenkwam! Maar wat me op een gegeven moment opviel, was de manier hoe ik naar mezelf keek. Als je negatief denkt over jezelf, dan krijg je dat keer op keer bevestigt dat het zo is. Hoe kan je dan ooit van jezelf gaan houden?

Niet!

Gelukkig heb ik een manier gevonden om van mezelf te houden. Door positief te leren denken, verdwijnen de doemscenario’s over hoe jij jezelf ziet steeds meer naar de achtergrond. Het werkt van binnen, naar buiten. Want dat lichtje gaat steeds harder schijnen!

Ik weet dat make-up een manier is om te camoufleren en te egaliseren. Maar het is meer, het haalt het mooiste in je naar boven. Want als jij jezelf in de spiegel ziet en een persoon met een natuurlijke uitstraling kijkt je aan, dan ga je niet alleen van buiten stralen, maar ook van binnen.

 

Snap je waar ik naartoe ga?
Ik heb samen met mijn team van Creative Cosmetics een missie. Wij zijn pas geslaagd als wij jou laten stralen. Niet alleen via de superkracht van gezonde en 100% natuurlijke cosmetica. Maar ook door je zelfvertrouwen mee te geven en jou te laten zien dat je mooi bent.

Dit betekent niet alleen dat wij jou laten ervaren hoe het is om je (gevoelige) huid te voeden, te verzachten en te optimaliseren met onze lieve producten, maar juist door persoonlijke aandacht, je laten zien dat cosmetica niet alleen van buiten naar binnen werkt, maar ook van binnen naar buiten.

Hoe vat je dat nou samen?
Guusje Schuit heeft het talent om niet alleen te componeren maar ook teksten te schrijven. Zo schreef ze voor ons dit geweldige nummer. Als je naar mijn blog over huidaandoeningen gaat zal je zien dat het nummer als tune in onze video is verwerkt. 

Ben je al benieuwd?

Je vindt hieronder ook de songtekst. Zing je mee?
Songtekst

Perfect - Guusje Schuit

I know, livin isn't always easy, bu I know, you gotta go on
I've learned, this storm won't stay forever, so you, you, you, just got to be strong

You are perfect the way that you are
You are perfect to me
You are perfect to me

Love yourself, accept the way you are, 'cause I know, you're the rising star
I believe, a smile can make you happy, so you, you, you, show the world who you are

You are perfect the way that you are
You are perfect to me
You are perfect to me

Make up your [mind/ up, you shine/ it's your time] keep your head up
Open up your soul/ it's your time to be you, keep your head up

You are perfect the way that you are
You are perfect to me
You are perfect to me