Je hoeft echt niet altijd all the way te gaan met je make up om er goed uit te zien. Met een paar simpele stappen zie jij er binnen nog geen kwartier verzorgd en stralend uit!

 

Dit zijn de stappen die je dient te volgen

 

Wil jij nou ook een natuurlijke make up look? Volg dan de stappen hieronder en jij ziet er binnen een kwartier verzorgd en stralend uit. 

 

Stap 1: roze & groene concealer
Met de roze concealer kun je pigmentvlekken, pukkeltjes, donkere kringen en andere oneffenheden in het gezicht camoufleren. Gebruik hiervoor de smalle concealerkwast. Door de concealer standaard onder je ogen aan te brengen creëer je meteen een frisse, uitgeslapen uitstraling. Je zult merken dat je maar een heel klein beetje concealer nodig hebt voor het gewenste effect.

Vervolgens kan je met de groene concealer de roodheid in je gezicht - mocht je daar last van hebben - wegwerken. Dit doe je met de groene concealerkwast. Na het aanbrengen van de groene concealer lijk je misschien wat grauw, maar dat lossen we meteen op bij stap 2!

 

Stap 2: foundation
De concealer(s) en foundation zijn de basis voor jouw natuurlijke make up look. Hiermee creëer je namelijk al een frisse uitstraling en een egale huid. En wat zo fijn is aan de foundation: je zal er nooit een plamuurlaag van krijgen doordat deze in poedervorm is. De poeder – die volledig bestaat uit mineralen en dus 100% natuurlijk is – smelt namelijk mooi samen met je huidoliën.

De foundation breng je in roterende bewegingen aan met de kabuki kwast. Nog niet helemaal tevreden over de dekking na de eerste laag? Dan breng je gewoon nog een laagje aan, net zolang tot jij tevreden bent.

Je hoeft niet bang te zijn dat je de concealer die je net hebt aangebracht wegveegt. Die blend juist mooi samen met de foundation, zodat het één geheel wordt. Dat is wat jouw look uiteindelijk zo mooi natuurlijk maakt.

 

Stap 3: Bronzer & Blush
Om wat meer vorm en kleur in je gezicht te creëren kan je bronzer en blush aanbrengen. Dit doe je met de bronzerkwast. De bronzer is altijd een tint donkerder dan je huidskleur, daardoor is hij perfect om mee te shapen. Je kunt hiermee je gezicht smaller of ronder laten lijken (love it!).

Om je gezicht smaller te laten lijken breng je de bronzer schuin naar beneden aan, aan vanaf je oor tot aan het kuiltje in je wang. Net onder je jukbeen dus. Heb je een lang gezicht en wil je juist wat rondere vormen? Breng de bronzer dan wat meer horizontaal aan.

Voor wat meer diepte in het gezicht kan je de bronzer ook op je voorhoofd – net tegen de haargrens – en onder de kaaklijn aanbrengen. 

Wanneer je klaar bent met de bronzer kun je de blush op je jukbeen aanbrengen, dus net boven de bronzer. Met blush creëer je een frisse, gezonde blos op de wangen. Ben je erg moe? Dan kan je altijd wat extra blush aanbrengen, zodat je er daarna weer lekker fris en fruitig uit ziet. Gebruik hiervoor de blush kwast.

 

Stap 4: Highlight
De highlight hoort bij het shaping proces, hiermee kun je je ogen optisch liften. Breng de highlight aan onder je wenkbrauw en onder je oog - net boven de blush, zodat die mooi met elkaar blenden. Gebruik hiervoor de highlight kwast.

 

Stap 5: Finishing touch 
Om jouw natuurlijke make up look zo lang en goed mogelijk te laten zitten gebruik je de Finishing Touch. Met de lekker zachte en grote poederkwast breng je de Finishing Touch over je hele gezicht aan. Door dit te doen blenden alle eerder aangebrachte producten mooi met elkaar samen. Hierdoor blijft je make up dus de hele dag goed zitten én zorg je ervoor dat het waterproof wordt. Daarnaast matteer je hiermee je huid, waardoor je niet gaat glimmen.

 

Stap 6: Brow & Hair Powder
Onderschat het effect van mooie wenkbrauwen niet, ze zijn een belangrijk onderdeel van je gezichtsuitdrukking en uitstraling. Mogen jouw wenkbrauwen wel wat strakker en/of voller? Met behulp van onze Brow & Hair Powder en een wenkbrauwkwastje heb je dat zo voor elkaar. Door de poeder aan de bovenkant van je wenkbrauw aan te brengen zorg je tevens voor een liftend effect op je ogen (pluspuntje!). Daarnaast kan je natuurlijk de ‘gaatjes’ in je wenkbrauwen opvullen met deze poeder.

Je kunt de Brow & Hairpowder ook gebruiken als eyeliner of oogschaduw, maar ook om wat verdwaalde grijze haren of een kleine uitgroei bij te werken. Handig!

 

Stap 7: Oog make up
Wil je jouw natuurlijke make up look een beetje opfleuren met wat oogschaduw? Breng dan altijd eerst de Eyeprimer aan. De huid op je oogleden is altijd wat vetter en deze primer zorgt ervoor dat je oog make up goed blijft zitten. Je ziet er verder niets van, maar het heeft wel een fijne werking.

Zoals gezegd kun je dus - om het makkelijk te houden - de Hair & Browpowder gebruiken als oogschaduw en eyeliner. Maak hiervoor gebruik van de oogschaduwkwast. Voor de eyeliner kan je het wenkbrauwkwastje gebruiken. Met een nat kwastje zet je een wat strakkere lijn, met een droog kwastje houd je het wat zachter.

 

Stap 8: Mascara
Je bent nu nog maar één stap verwijderd van die mooie natuurlijke make up look. Met mascara maak je je look namelijk helemaal af. Je kunt de mascara alleen op je bovenste wimpers aanbrengen, maar natuurlijk ook op je onderste wimpers als je dat mooi vindt. In dat laatste geval adviseren we om altijd met je onderste wimpers te beginnen, zo voorkom je dat je nog natte bovenste wimpers vlekken maken.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf aan de slag? In onze showroom in Noordwijkerhout helpen we je graag om de juiste producten en kleuren te vinden! Woon je niet in de buurt? Dan kan je alles natuurlijk ook gewoon online bestellen via de webshop. Voor kleuradvies kan je bij één van onze medewerkers terecht via de websitechat, Facebook Messenger of Whatsapp!

Nadat je de foundation hebt aangebracht zal je zien dat je gezicht al veel rustiger en egaler is. Als je snel last hebt van een vermoeide uitstraling, door bijvoorbeeld donkere kringen onder je ogen, heb je ook dat nu al lekker weggewerkt met de concealer en zie je er een uitgerust uit. Wat zouden we toch moeten zonder make-up?!