Rode lippen, paarse lippen, glanzende lippen met lipgloss… als je in de winkelstraat van de stad loopt en goed om je heen kijkt, lijkt het net alsof er iedere dag iets anders in de mode is. 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer! Het is tijd voor opheldering. In deze blog vertellen we jou meer over de drie belangrijkste lip trends van 2020 volgens Creative Cosmetics. 

Ook vertellen we je meer over de Limited Lipstick Collecties van Creative Cosmetics.


Creative Cosmetics heeft maar liefst 12 nieuwe Limited Lipstick kleuren.
Niet alleen met satin finish, maar ook (voor het eerst!) in matte finish.

De natuurlijke lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Limited Lipstick Collecties. 
Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks. 


In elke collectie zit een lipkleur die perfect bij jou past en jou de hele dag laat stralen.
Welke kleur jij ook kiest: onze lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw make-up look helemaal af. Dat is het leuke aan lipsticks; je kan elke dag voor iets anders gaan!

Wat gebeurt er anno 2020 in lippenland? Wij gaan jou vertellen wat wij hebben gezien!

 

Trend 1: Volledig natuurlijke lipproducten

Je lippen zijn een ontzettend fragiel stukje huid. Daarom is het belangrijk om juist bij lipproducten te kiezen voor natuurlijke ingrediënten. 

Wij merken dat steeds meer lipstick gebruikers dit ondervinden en daarom het liefst gaan voor ‘all natural lipsticks’, oftewel 100% natuurlijke lipsticks. 

100% natuurlijke cosmetica bevat enkel en alleen ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur. Dit zijn kruiden, extracten en oliën die zijn geproduceerd zonder synthetische pesticiden, mest of genetisch gemodificeerde ingrediënten. Daarnaast bevatten deze producten geen synthetische of chemische ingrediënten. Lees hier meer over Natuurlijke Make-up.

De drie Limited lipstick collecties van Creative Cosmetics zijn 100% natuurlijk en bevatten onder meer Shea Butter, Candelillawas, Meadowfoam olie en Jojoba zaad olie. Perfect dus voor ieder lipstick liefhebber die het liefst een volledig natuurlijke lipstick draagt! 

De Candelillawas in de Limited lipsticks is afkomstig van de bladeren van de Candeilla-struik. De was draagt bij aan een gladde huid en het herstel van de vetbalans van de huid. 

De Shea butter in de Limited lipsticks wordt gewonnen uit de noten van de shea- of karitéboom afkomstig uit Afrika. De boter heeft geweldige kwaliteiten. Het verzacht, beschermt, hydrateert én herstelt de gevoelige huid van de lippen.

Meer weten over de ingrediënten van de Limited lipstick collecties? Lees het in onze nieuwste blog over de natuurlijke ingrediënten van de lipsticks of bekijk de Ingrediënten Encyclopedie

 

Trend 2: Matte én glanzende lipsticks

Een aantal jaar geleden raakten droge, volledig matte lipsticks plotseling helemaal in de mode. We zagen overal celebrities met matte, volle lippen op foto’s. Prachtig! 

Maar helaas waren deze lipsticks zó droog, mat en chemisch van aard dat deze oncomfortabel op de lippen zaten. Door de chemische, ongezonde aard van deze matte lipsticks raken gevoelige lippen snel uitgedroogd. Toch bleven matte lipsticks de afgelopen jaren ontzettend populair, juist vanwege het mooie, matte effect. 

Ook glanzende lipstick formules werden de afgelopen jaren erg populair bij veel vrouwen. Deze glanzende lipsticks leken een stuk meer verzorgend dan matte lipsticks. Maar helaas: schijn bedriegt. Veel prachtig glanzende lipsticks drogen de lippen op lange termijn uit door schadelijke, chemische ingrediënten. En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt!

In de drie Limited kleurencollecties van Creative Cosmetics hebben we voor het eerst zowel matte als glanzende lipsticks! 

Bij de ontwikkeling van onze lipsticks vonden wij het erg belangrijk dat de lippen niet worden uitgedroogd, maar juist worden verzorgd. Dankzij de 100% natuurlijke formulering werken zowel de matte lipsticks als de satin lipsticks verzorgend en hydraterend en zijn ze gemakkelijk aan te brengen op de lippen. 

Dit zorgt ervoor dat allebei de formules, satin en matte, comfortabel en licht aanvoelen op de lippen. 

Een mooie, matte lipstick hoeft eindelijk niet meer je lippen uit de drogen!

 

Trend 3: Lipsticks in alle kleuren

In de jaren ‘60 waren lichte en zelfs witte lippen hip, terwijl we in de jaren ‘80 juist veel opvallende paarse tinten zagen. In de jaren ‘90 waren lichte lippen met een donkerbruine lipliner dé trend. 

Het is dus logisch dat je je afvraagt wat ‘de lipkleur’ is van 2020. 

Donkere lipstick, lippen met glitter, glanzende lippen, naturel lippen… wij van Creative Cosmetics zien deze looks vandaag de dag overal voorbij komen. 

Tegelijkertijd zien we dat natuurlijke lipstick kleuren die dicht bij de natuurlijke lipkleur liggen bij velen in de smaak vallen. 

Wij zijn echt jouw make-up vriendin! Omdat wij begrijpen dat een lipstick kleur veel kan doen voor jouw look, uitstraling en zelfvertrouwen, hebben wij de kleuren voor onze drie Limited kleurcollecties met veel zorg geselecteerd. In iedere Limited lipstick collectie van Creative Cosmetics zit er een kleur die perfect past bij jou. Bovendien zijn er veel prachtige, universele lipkleuren in de Limited collecties. Hierdoor passen veel van de lipkleuren bij de meeste lipstick liefhebbers. 

Met behulp van onze producten willen we iedere vrouw meer zelfvertrouwen geven en we helpen je graag met al je vragen. 

Ga je voor een lekker opvallende, felle kleur om je lippen extra te accentueren? Kies dan een lipstick uit de collecties ‘Radiant Reds’ of ‘Vivid Blossoms’. Of kies je liever voor een subtieler kleurtje dat minder opvalt, maar jouw lippen wel nét dat beetje extra geeft? Dan is er vast een kleur uit de collectie ‘Natural Pinks’ helemaal goed voor jou! 

 

Wil jij meer weten over Natural & Organic Limited Lipsticks? Bekijk dan de volgende blog artikelen: 

Natuurlijke lipstick met verzorgende ingrediënten
Kies in drie stappen jouw perfecte lipstick kleur

 

Natural & Organic Lipsticks

We hebben goed nieuws voor jou, lipstick liefhebber! Creative Cosmetics heeft maar liefst 12 lipstick kleuren: de Natural & Organic Lipsticks. Niet alleen met satin finish, maar ook in matte finish. 

De natuurlijke lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Lipstick Collecties. Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks

Elke Natural & Organic Lipstick Collectie bevat een kleur die perfect bij jou past en jou de hele dag laat stralen. Onze lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw make-up look helemaal af. Dat is het leuke aan lipsticks: je kan elke dag voor iets anders gaan!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons