Wat ben ik blij met de Groene Concealer. Naast dat het product in een grotere pot zit - 6 mg i.p.v. 2 mg (dus maarliefst 3 keer zo groot) – heeft het een handig schuifje, zodat je nooit meer poeder kan verliezen en je het ook nog eens handig kan doseren.

Dat is natuurlijk handig dat je nooit meer te veel van het product gebruikt. Naast dat je het met je groene concealer kwast nu ook deppend kan opbrengen, kun je het teveel aangebrachte product gemakkelijk van je huid verwijderen. Dat deppen heeft nog 1 groot voordeel: geen schilfertjes meer op je huid.  

Wat nog veel belangrijker is, is natuurlijk de inhoud. De gezonde en 100% natuurlijke minerale groene concealer heeft meer voordelen dan haar voorganger. Deze groene concealer is veel zachter voor de gevoelige en droge huid. Een uitkomst voor mensen met acne, rosacea, couperose etc. Het product is veel verzorgender en zorgt ervoor dat door de vochtvasthoudende werking er niet van die nare schilfertjes achterblijven op je huid en dat je poriën minder zichtbaar zijn.

Heb je wondjes of pukkeltjes in je gezicht? De groene concealer werkt ontstekingsremmend.

Ik hoop dat met deze nieuwe groene concealer ik de problemen door de vorige concealer op heb gelost. Ik ben er super blij mee en hoop dat je door de nieuwe groene concealer met een rustige huid de deur uit kan.  

 

 

Bekijk de groene concealer in de shop.