Dé verkoelende, verzachtende en hydraterende oplossing bij verbranding van de huid door de zon

"Burn Baby Burn" zongen de Trammps in 2001. Ken jij het liedje?

Maar verstandig is het niet! Bijna iedereen is weleens verband door de zon. Stiekem weten we dat het niet goed is, maar we maken ons niet druk want we worden bruin.

Maar een zonverbanding is niet zo onschuldig als je denkt. Het beschadigt de huid wat je herkent doordat je huid rood wordt. Je huid geeft hiermee het signaal dat het vocht verliest en gedehydrateerd raakt waardoor je een trekkerig gevoel kunt ervaren.

Wat moet je doen om je huid goed te verzorgen?

  • Drink voldoende water
  • Verkoel je lichaam
  • Vermijd vette crèmes (hierdoor kan je huid niet afkoelen)
  • Vermijd de zon
  • Gebruik een Gel! (De Sensitive Aftercare!)

De Sensitive Aftercare Cooling & Calming gel is een verkoelende, hydraterende en verzachtende gel die een door de zon verbande huid nodig heeft. Het biedt verkoeling, het verzacht en hydrateert.

Bekijk meer over de Sensitive Aftercare Cooling&Calming gel op onze website.

Verbrande huid? Gebruik geen vettige crème!

De huid heeft namelijk behoefte aan verkoeling, verfrissing en hydratatie. Gebruik daarom vooral geen reguliere bodylotion. Vaak heeft een bodylotion geen verkoelende eigenschappen. Ook houdt het vet in het product de overtollige warme juist vast en kan de huid niet goed ademen. Gebruik daarom een kalmerende en verkoelende gel.

Heel Nederland geniet van deze heerlijke zomerse dagen! Maar kijk je wel uit voor de zon?
Door de verhoogde zonkracht is een korte blootstelling al genoeg voor een flinke verbranding! Dit brengt ernstige schade aan de huidcellen en huidweefsel!

Wat doe jij om een verbrande huid zo snel mogelijk terug in balans te brengen?

Onze aanbeveling? Gebruik de Sensitive Aftercare Calming & Cooling Gel. Deze natuurlijke aftersun zit vol met plantaardige stoffen en oliën zoals Aloë Vera en Kamille extract, die jouw beschadigde huid hydrateert, verfrist en verkoelt.

Bovendien ondersteunt de Sensitive Aftercare Calming & Cooling gel de huid in het natuurlijke herstelproces. Het vermindert irritatie en roodheid en je huid voelt weer zijdezacht aan.

Tip van Elma! Bewaar de Sensitive Aftercare in de koelkast voor een extra verkoelend effect.