Hier vind je meer informatie over Creative Cosmetics make-up en natuurlijk ook over de verzorgingsproducten en de make-up kwasten.Creative Cosmetics….100% natuurlijke cosmetica

Heb jij last van een gevoelige huid? Wil jij wel mooie make-up gebruiken maar geen plamuurlaag op je gezicht? Wil jij geen chemicaliën en synthetische stoffen meer op je huid smeren en kies je voor een natuurlijke lifestyle? Dan zit je bij Creative Cosmetics helemaal goed.

Back to Nature….. De verzorgingsproducten worden op authentieke en originele wijze ontwikkeld. Alleen met natuurlijke en zuivere grondstoffen.

 • 100% dierproefvrij
 • 100% natuurlijk
 • herstelt de natuurlijke balans van de huid
 • bevat geen parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • ecologisch verantwoord en duurzaam
 • geschikt voor alle huidtypen

Make-up

Back to Nature….De ingrediënten die gebruikt worden voor deze make-up komen rechtstreeks uit de natuur.

De natuurlijke make-up van Creative Cosmetics is eigenlijk heel ouderwets. De make-up wordt gemaakt van stenen (mineralen). 
Deze stenen worden helemaal verpulverd en dit is de make-up. 
Zo werd vroeger ook de make-up gemaakt. De Egyptenaren gebruikten al veel make-up. Maar ze hadden toen nog geen chemicalien en synthetische stoffen, dus werden er ook stenen gebruikt voor de make-up.

In een land zoals Marokko bijvoorbeeld, gebruiken ze deze technieken nog steeds. Daar hebben ze de rood/oranje stenen, dit verpulveren ze en gebruiken ze als blush en bronzer.

Het mooie hiervan is dat de stenen (net als bij veel planten) verzorgende, verzachtende en helende eigenschappen hebben. Het is dus juist heel goed voor je huid. 

De natuurlijke make-up van Creative Cosmetics bestaat uit 100% natuurlijke stenen in poedervorm. Anders dan bij traditionele make-up maken wij gebruik van de helende eigenschappen van pure gemalen stenen voor een stralend gezicht en een gezonde huid. Onze natuurlijke make-up is een hypoallergene poeder die een berschermende, herstellende en verzorgende werking heeft.

Creative Cosmetics is 100% natuurlijk en daarom ook geschikt voor ieder huidtype. Voor de droge en vette huid. De donkere en rijpere huid. Maar ook voor degenen die een gevoelige huid hebben, of voor mensen met huidallergiën zoals Acne, Rosacea, Eczeem etc.

Bevat GEEN houdbaarheidsmiddelen, chemicaliën, synthetische stoffen, talk, parfum, olie, geurstoffen, kleurstoffen, parabenen, bindmiddelen en conserveringsmiddelen.

 • 100% dierproefvrij
 • 100% zuivere stenen
 • geeft een natuurlijke, frisse uitstraling
 • bevat SPF 15
 • geschikt voor ieder huidtype
 • sluit de huid niet af, maar laat de huid vrij ademen
 • perfecte dekking de hele dag
 • makkelijk, snel en egaal aan te brengen
 • de huid blijft ademen, u kunt er mee dansen, sporten en slapen.
 • bevat geen nanodeeltjes en geen Bismuth Oxichloride

 

De Ingrediënten in onze natuurlijke make-up:

Creative Cosmetics make-up bevat enkel pure verbrijzelde mineralen. Deze mineralen worden daarna gezuiverd en omgevormd in onze make-up. Het grootste deel van onze cosmeticalijn bevat slechts een handjevol ingrediënten, alleen die in de natuur voorkomen en niet gesynthetiseerd of behandeld zijn. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor Creative Cosmetics.

 • IJzeroxides worden toegevoegd om de perfecte match voor de gelaatskleur te krijgen en zorgt voor schitterende kleuren.
 • Mica poeders voegen glinstering, gloed en uitstraling toe aan de natuurlijke make-up
 • Titaniumdioxide matteert en kalmeert de huid en beschermt tegen UV stralen door zijn reflecterende eigenschappen.
 • Zinkoxides worden toegepast als kleurpigment in cosmetica en als antiseptisch ingrediënt. Het is een natuurlijk zonnefilter die beschermt tegen UV stralen. Zinkoxide kalmeert en verkoeld de huid. Zeer goed voor de eczeem huid.

De natuurlijke cosmetica van Creative Cosmetics is simpelweg gewoon gezond en veilig voor alle huidtypes. Ze bevatten enkel de meest pure mineralen die op de planeet gevonden kunnen worden. Creative Cosmetics  make-up is perfect voor het krijgen van een zachte, gelijke dekking zonder dat je poriën hierbij verstopt worden. Het resultaat is een verzorgd, egaal gezicht en een stralend uiterlijk. Laat je natuurlijke schoonheid stralen!En niet te vergeten: al onze make-up is 100% dierproefvrij!

Ook onze kwasten worden NIET gemaakt van dierenharen, maar van hele speciale synthetische haren.
Deze haren zijn zijdezacht en zijn van de allerbeste kwaliteit.

De meeste reguliere kwasten worden gemaakt van paarden of varkens haar. Deze haren zijn wat stugger. En als je dan echt wat zachtere haren wil, kom je uit bij de marterharen, eekhoorntjes haren etc. Dit willen wij absoluut NIET, vandaar dat wij gekozen hebben voor de speciale synthetische haren.


Alleen aan onze mascara, eyeliners, lipstick en lipgloss zit iets toegevoegd om het tot dat product te kunnen maken. 
Maar ook hierbij is gekeken om het zo natuurlijk mogelijk te houden en te zorgen dat er zo min mogelijk mensen allergisch voor kunnen zijn.