Een mooie blush brengt kleur terug in jouw gezicht, wat ervoor zorgt dat jij er fris en gezond uitziet. Als jij een blush aanbrengt, lijk jij wakkerder en frisser. Dit draagt bij aan een verzorgde, natuurlijke uitstraling.

Maar hoe kies jij een blush? En hoe weet jij of de kleur past bij jouw huidskleur en ondertoon? Dat vertellen wij jou in deze blog! 

Benieuwd hoe je een mooie kleur blush kiest die jou laat stralen? Lees snel de vijf tips van Creative Cosmetics!

 

Tip 1: Kijk naar jouw huidskleur

Je huidskleur is in feite hoe licht of donker jouw huid is. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw huidskleur bij het kiezen van een blush. Je wilt namelijk dat de blush natuurlijk oogt op jouw huid en niet overdreven zichtbaar of hard is. 

Een blush die te licht van kleur is, kan je een grauwe uitstraling geven. Een te donkere kleur ligt juist snel te dik op je huid, lijkt vlekkerig of trekt alle aandacht.

Kies daarom een kleur die een paar tinten donkerder is dan jouw huidskleur, maar wel voldoende contrasteert met jouw huidskleur om zichtbaar te zijn.

 

Tip 2: Kijk naar jouw ondertoon 

Houd bij het kiezen van een blush rekening met jouw ondertoon. Je kunt een warme, koele of neutrale ondertoon hebben. Als jij regelmatig foundation, lipstick en bronzer draagt weet jij waarschijnlijk welke ondertoon jij hebt.

Als jij een warme ondertoon hebt, staat een warme kleur blush jou het mooist. Als jij een koele ondertoon hebt, staat een paarse of roze blush met koele ondertonen jou weer beter. 

Weet jij niet welke ondertoon jij hebt? Wij hebben een blog geschreven waarin wij jou vertellen hoe jij je ondertoon kunt vinden. Lees de blog hier

TIP: Kijk eens goed naar de kleur van jouw wangen als jij bloost of hebt gesport. Als je een kleur blush kiest die hier in de buurt van komt, heb je waarschijnlijk een mooie match.

 

Tip 3: Bestel een tester

Misschien zie jij op onze website wel een kleur blush waar jij he-le-maal verliefd op bent. Super leuk! Maar een blush kan er op je huid soms anders uitziet dan in het potje. 

Om er zeker van te zijn dat de blush jou laat stralen, is het essentieel om deze goed te testen. Bekijk daarom onze Blush Testers. Een Blush Tester van Creative Cosmetics bevat voldoende om een product een paar dagen lang uit te proberen.Wat is de beste manier om jouw blush te testen? Wij hebben voor jou een stappenplan opgesteld: 

  1. Breng eerst onze minerale foundation en concealers aan voor een egale basis.

  2. Breng vervolgens met onze Blush Kwast een kleine hoeveelheid blush aan op het jukbeen en blend het product met zachte, ronddraaiende bewegingen richting het oor. 

  3. Zorg ervoor dat de kleur goed geblend is met de foundation en kijk goed of je harde lijnen ziet. Blend zichtbare lijnen met ronddraaiende bewegingen weg.  

  4. Met een blush breng je kleur aan in het gezicht met als doel jou te laten stralen. Maakt de kleur jou grauw, is de kleur slecht te zien op de huid of trekt de kleur juist alle aandacht? Dan is er geen match tussen de kleur blush en jouw huidskleur. 

  5. Loopt de blush mooi over in jouw foundation en lijkt het net alsof jij van binnenuit straalt? Dan heb jij jouw kleur gevonden! 

 

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte kleur minerale blush? Doe de Online Minerale Make-up Test. Liever persoonlijk advies? Dat kan! Met onze Online Service helpen wij jou online met persoonlijk advies over minerale make-up en natuurlijke verzorging. Stuur ons een bericht. 

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren! 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons