Dokter heeft u misschien een receptje voor een egale huid? Of is er misschien een recept, een drankje, een wonder voor mij part, waardoor ik verlost word van die onrustige huid? Wat heb ik dat vaak gedacht. Bijna dagelijks!

Ik heb rosacea, couperose en ook nog wat super irritante schilfertjes eczeem. Wat baalde ik van die stomme rode appelwangetjes. Appelwangetjes die in mijn jeugd een aantrekkingskracht hadden om eens lekker in te knijpen. Vooral de omaatjes vonden dat super leuk. Want ‘wat zag ik er toch gezond uit’.

NOT!

Naast dat dit geknijp geen pretje was op mijn super gevoelige huid. Voelde mijn huid zonder al dat geknijp, sowieso al niet gezond aan. Die jeuk … en dan er niet aanzitten om die irritatie weg te kriebelen! Wat een hel :(

Dat de oplossing naar heel veel verlichting zo simpel was, had ik niet kunnen verwachten. De weg ernaar toe was lang, met veel teleurstellingen. Soms had ik het idee dat ik eindelijk de juiste make-up had gevonden, bleek na een paar dagen dat mijn huid in opstand kwam.

Ik ontdekte minerale make-up. Maar omdat in het merk wat ik probeerde toch nog ingrediënten zaten waar ik niet goed tegen kon. Ben ik een lijn gaan creëren, waar deze bestanddelen niet in zaten.

Wat een SUCCES!

Dagen werden weken. Weken werden maanden en toen mijn huid, niet langer meer in fik stond van de klachten. Wakkerde dit gevoel bij mij, een stuiterend blij ei sensatie op! Dit moesten meer mensen horen, voelen en ervaren! Want ik met mijn huidprobleem was niet alleen. Dat wist ik zeker!

En wat geniet ik ervan als mensen datzelfde blij-ei gevoel hebben. Daarom ben ik op het idee gekomen om zelf recepten te schrijven. Maar dan gehuld in een super leuke Glossy. Een Glossy boordevol Boost je Beauty Recepten.

Wil jij je vrienden ook van mijn Glossy vertellen! Deel dan deze blog en/of tag je vrienden in het bericht.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuws en acties Creative Cosmetics? Schrijf jezelf in voor de Creative Nieuwsbrief!