Een 'everyday look'! Gewoon makkelijk aan te brengen. Plain & natural. Niet te veel 'opgemaakt.' Maar wel genoeg dat al je oneffenheden weg zijn gecamoufleerd. 

Met make-up spelen is natuurlijk en blijft leuk. Je bent vrouw. Kom-op! Maar soms heb je er geen zin in en wil je gewoon wat makkelijks. Niet jezelf een uur opsluiten in de badkamer en met geweldig gekleurde ogen naar buiten komen. Of met een blush die zo naadloos overgaat in je bronzer. Geen randje te bekennen, ook niet bij de overgang van je kaaklijn naar je hals. Gewoon perfect.

Maar nu even niet!

Wat is dan mijn make-up routine? Ik houd het simpel met mijn 5 minuten gezicht. Gewoon natuurlijk ingetekende wenkbrauwen. Blush voor op de wangen en wat highlight voor een extra sparkle. 

In deze video zie je mijn 5 minuten gezicht!

Deze producten heb ik gebruikt:

  1. Verzorgingsproducten

  2. Concealer Roze

  3. Concealer Groen 

  4. Foundation 

  5. Bronzer Mocca 

  6. Highlight Deluxe Shine  

  7. Finishing touch Matte-Rhone

Jouw vrienden ook op zoek naar een een gewone 'everyday look' en weten ze ook niet hoe? Deel dan deze 5 minuten make-up look met ze. Of tag ze in het Facebookbericht

 

Let op! Er zijn kleuren uit dit artikel niet meer beschikbaar in ons huidige assortiment. Wil jij een goede vervanging voor een kleur? Stuur een bericht naar onze Online Service. Wij helpen jou graag online met het beantwoorden van al jouw vragen. Klik hier en stuur ons een bericht.