Marielle heeft een nieuwe blouse gekocht en wil graag een make-up advies voor deze aankoop

Stap 1 Roze Concealer
Voor de donkere kringen rondom de ogen gebruikt Elma de zachtroze minerale concealer. Deze is perfect om kringen, schaduwen en puistjes mee weg te werken. Deze concealer brengt Elma aan met de concealer kwast.

Stap 2 Groene Concealer
Een matte minerale concealer op groene basis voor het camoufleren van roodheid in het gezicht. Denk hierbij aan rode plekjes en rode vlekken.

Stap 3 Foundation
Elma gebruikt de Sandy foundation, onze foundation is 100% natuurlijk waardoor deze geschikt is voor alle huidtypen. Het is makkelijk, snel en egaal aan te brengen. Ook zorgt dit product voor een natuurlijke, frisse uitstraling. Het aanbrengen van de foundation wordt gedaan met de superzachte foundation (Kabuki) kwast. 

Stap 4 Blush
Deze prachtig glanzende Pink Lady De Luxe blush heeft een koele ondertoon.
Geschikt voor de lichte en medium huid, voor de zomer en winter types. Deze natuurlijke blush wordt gebruikt om het gezicht te laten stralen en om de huid te verlevendigen.
Een blush op de jukbeenderen laat je meer sprankelen en geeft je een frisse uitstraling.
Wil jij er natuurlijk maar toch stralend uitzien? Dan is deze blush geschikt voor jou!

Stap 5 De wenkbrauwen
Met deze Ebony wenkbrauwpoeder kun je de wenkbrauwen bijwerken en/of donkerder maken.
Wist je dat onze wenkbrauwpoeder een 3 in 1 poeder is? Deze kun je gebruiken als wenkbrauwpoeder, als oogschaduw en (nat) als eyeliner.

Stap 6 Eyeliner
Onze eyeliner is uitermate geschikt voor de gevoelige ogen, ook bij het dragen van lenzen. Dit zachte pencil is goed te verdragen voor alle huidtypen. Elma gebruikt de wenkbrauw kwast om de paarse eyeliner mooi uit te belenden. Dit kan ook met de fijne lijntjes kwast.

Stap 7 Mascara
Deze zeer fijne volume mascara geeft je mooie, lange wimpers zonder dat je klontjes krijgt. Deze is zeer geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers.

En we maken alles af met een mooie lipstick!

Stap 8 Lipstick
Deze prachtige, Imperial Purple lipstick voelt prettig aan, houdt de lippen soepel en blijft lang en goed zitten. Deze lipstick plakt niet en is eenvoudig aan te brengen. 
Hieronder zie je een overzicht van de producten die Elma bij Marielle heeft gebruikt:

Roze concealer

Groene concealer

Foundation Sandy

Blush Pink Lady De Luxe

Wenkbrauwpoeder Ebony

Paarse eyeliner

Mascara

Lipstick Imperial Purple

Heel veel succes met oefenen!

Vond je het een leuke video? Dan horen wij dat natuurlijk graag! En heb je nog vragen, dan mag je die natuurlijk ook altijd stellen.

Tot de volgende keer! Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.