Voor jou heb ik een paar van onze favoriete make-up producten verzameld op deze pagina. Het is ook leuk om op deze wijze de rest van het team van Creative Cosmetics te ontmoeten. Want waar de één niet zonder de groene concealer kan, kan de ander niet zonder haar blush.

Het is je misschien opgevallen. Althans als je ons op Facebook volgt. Het team van Creative Cosmetics is lekker gegroeid. En alle teamleden hebben allemaal zo haar favoriete Creative Cosmetics producten. De reacties van onze fans of Facebook waren lovend. 

Daarom heb ik een look samengesteld van 6 producten. Niet alleen van Elma, maar ook van mijn andere collega's.     

1) De groene concealer
Kristel heeft last van roodheid in haar gezicht. Als haar groene concealer op is, is er paniek in haar badkamer. Okay Kristel, in een vorige blog schreef ik al dat het niet goed is om je make-up in de badkamer te bewaren. Waar je dan wel je groene concealer en make-up kunt bewaren verklap ik in deze blog >> Je make-up bewaren! Waar doe je dat?

2) De roze concealer
Diana werkt knoeper hard, heeft een druk sociaal leven en ja dan ontstaan er van die nare schaduwen onder haar ogen. Voor het 'fris-opgestaan-gevoel' gebruikt zij een mooi laagje roze concealer. 

3) Jouw foundation kleur
Ik denk dat bijna alle teamleden van Creative Cosmetics foundation gebuikt. Elma haar foundation is Saddle! 

4) Blush Crimson
Ilja 'bloost' het mooist met deze blush. Blozen is natuurlijk niet leuk, zeker als heel je gezicht meedoet. Daarom is het zeker voor de blozers belangrijk om de groene concealer te gebruiken en je huid mooi egaal te maken met de foundation. Je tovert met jouw foundation de concealer weg en blush maakt je look helemaal af. 

5) Oogschaduw warm copper
Deze oogschaduw zegt het al. De kleur is warm en is echt de favo kleur van Melanie. Ze blend deze kleur met oogschaduw blue vesper. Wat een beauty!

6) Lipstick red velvet
Als Marije een avondje uitgaat staat deze kleur rood haar fantastisch. Ze is typisch een herfsttype en steenrood is een kleur dat perfect past in het kleuren pallet voor een herfsttype. In deze blog schreef ik al over de herfsttype

 

Wil je deze make-up look delen met je vrienden? Wellicht als een leuk verjaardagscadeau? Wil je deze blog op Facebook een like geven? Leuk, want we verzamelen likes.

 

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.