Wil jij binnen no-time een stralende basis make-up look creëren zonder dat het jou veel tijd kost in de ochtend? Wij hebben dé oplossing voor jou: het Beauty Pakket van Creative Cosmetics! 

Ons populaire Beauty Pakket bestaat uit maar liefst vijf minerale make-up producten: twee concealers, een foundation, een blush of bronzer en een finishing touch. De pure mineralen in onze make-up ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte uitstraling. 

Ben jij op zoek naar een natuurlijke make-up look? Of wil jij graag een basis make-up look die wat dekkender is? Met het Beauty Pakket is dit allemaal mogelijk! 

Bovendien zijn alle producten in het pakket:

  • 100% Vegan
  • 100% Natuurlijk
  • 100% Dierproefvrij
  • 100% geschikt voor jouw gevoelige huid! 

Lees snel verder!

Stap 1: Minerale concealer aanbrengen

Het aanbrengen van de minerale concealer is de eerste stap bij het creëren van een basis make-up look met het Beauty Pakket. Waarom? Omdat je met onze groene en roze concealers snel en gemakkelijk oneffenheden neutraliseert, waardoor jij er gelijk een stuk frisser uitziet. 

Zo is de Groene Concealer ideaal voor het effectief wegwerken van kleine roodheden of een rode huid. Door aan de slag te gaan met de zachte Groene Concealer Kwast kun jij jouw rode plekjes verbergen zonder dat je veel product hoeft aan te brengen.

De Roze Concealer kun je uitstekend gebruiken om donkere cirkels onder je ogen te verbloemen, schaduwen weg te werken en rimpeltjes te verzachten. We raden aan om hiervoor onze fijne Roze Concealer Kwast te gebruiken.

Heb jij je afgevraagd waarom onze concealers groen en roze zijn? Ontdek dit snel door onze blog te lezen! 

 

Stap 2: Minerale foundation aanbrengen

Dat vrijwel niemand een volledig egale huid heeft, staat als een paal boven water. Maar dat is geen ramp! Je kunt met onze minerale foundation namelijk jouw huid gemakkelijk en snel egaliseren. 

Onze foundation heeft met haar verzachtende mineralen een positief effect op de huid. Doordat de foundation samensmelt met jouw huidoliën oogt deze natuurlijk op jouw huid en kan de huid blijven ademen. 

Gebruik voor het aanbrengen van de foundation onze ronde, zachte Kabuki Kwast. Door de vorm en structuur zorgt deze kwast voor een perfecte verdeling van de foundation op de huid met een egale look als resultaat. 

Voor tips voor het kiezen van de perfecte foundation kleur die jou laat stralen, lees onze blog

 

Stap 3: Minerale blush of bronzer aanbrengen

Na het egaliseren van de huid met de minerale concealer en foundation kun je wel wat extra kleur gebruiken in jouw make-up look. Met een blush of bronzer breng jij kleur terug in je gezicht. 

Met een mooie blush kun je je look opfrissen en jouw gezicht optisch liften. Bovendien breng je met een blush vorm terug in jouw gezicht. Hierdoor zie je er gezond en wakker uit! 

Nog een pluspunt: door de fijngemalen mineralen in de blush wordt de huid tevens verzorgd. 

Lees in onze blog hoe je de perfecte kleur blush kiest. 

Een mooie bronzer kan ook veel doen voor jouw make-up look. Met de fluweelzachte vegan bronzers van Creative Cosmetics straal jij van buiten én van binnen. Een kleine hoeveelheid bronzer kan wonderen doen voor jouw uitstraling! 

Wist je dat je onze bronzers op meerdere manieren kunt gebruiken in jouw make-up look? Lees onze blog voor alle tips & tricks! 

 

Stap 4: Finishing touch aanbrengen

Je kunt de Finishing Touch, in zowel de matte als glanzende variant, gebruiken als laatste stap in jouw make-up routine om ervoor te zorgen dat de eerder aangebrachte producten mooi samensmelten en je make-up de hele dag (of avond) lang mooi blijft zitten. 

Breng een kleine hoeveelheid Finishing Touch - poeder in ronddraaiende bewegingen aan over jouw gehele make-up look. Blend zichtbare lijnen of ophopingen van product met ronddraaiende bewegingen weg. 

Het doel van de Finishing Touch is om jouw make-up look nóg mooier te maken. Als de kleur goed overloopt in jouw make-up, vrijwel onzichtbaar is op jouw huid, maar wel een mooi effect geeft dan is de Finishing Touch perfect voor jou! 

TIP: Heb jij last van grove poriën of lijntjes in jouw gezicht? Breng de Finishing Touch dan aan voordat jij de rest van jouw make-up aanbrengt. Met dit trucje ziet jouw make-up look er zachter uit. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Make-up Pakketten van Creative Cosmetics

Wil jij binnen no-time een stralende make-up look creëren met natuurlijke, vegan make-up producten? Wij hebben dé oplossing voor jou: de make-up pakketten van Creative Cosmetics.

De pure mineralen in onze make-up producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte, natuurlijke uitstraling. Onze make-up pakketten bevatten de must-have producten van Creative Cosmetics die niet mogen ontbreken in jouw make-up collectie! Bovendien zijn onze make-up pakketten volledig te personaliseren!Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons