Het is alweer bijna Vaderdag! 

Op 21 juni worden alle Nederlandse vaders weer een dag lang in de watten gelegd om hen te bedanken voor hun goede zorgen, liefde en vaderschap. Het is fijn om je vader op deze dag te verrassen met een klein cadeau of een mooi gebaar, om te laten weten dat je aan je vader denkt. 

Wist jij dat je jouw vader ook kunt verrassen met de 100% natuurlijke verzorging of minerale cosmetica van Creative Cosmetics?

Een aantal decennia terug was het nog ondenkbaar voor de meeste mensen: een man die zichzelf verzorgt met crèmes en scrubs en af en toe kringen onder de ogen of oneffenheden wegwerkt met een concealer. 

Cosmetica? Dat was alleen voor vrouwen! 

Inmiddels is dat veranderd. Wat ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’ is, mogen mensen nu helemaal zelf bepalen. En cosmeticaproducten zoals concealer of verzorging? Dat kan gebruikt worden door iedereen die daar behoefte aan heeft! 

Iedereen ervaart de behoefte om zijn of haar lichaam te verzorgen en ieder mens wil aantrekkelijk zijn voor zichzelf én voor anderen. Het taboe wat bestond over verzorging bij mannen is de afgelopen jaren dan ook sterk verminderd. 

Gelukkig maar; het is nota bene 2020!

Wij, het team van Creative Cosmetics, zien dat er steeds meer mannen zijn die het fijn vinden om hun gezicht en lichaam te verzorgen. Want óók mannen willen dat hun huid er gezond uitziet en aanvoelt. In toenemende mate laten mannen zien dat ook zij verzorgingsproducten gebruiken of een concealer gebruiken voor hun kringen en dat zij zich daar niet voor schamen.

En dat is maar goed ook!

Net zoals vrouwen krijgen mannen te maken met een gevoelige huid, acne of huidveroudering. Daarnaast scheren veel mannen zich dagelijks. Het scheren van gezichtsbeharing is een aanslag op de huid en veroorzaakt vaak irritatie, droge huid, kleine wondjes of ingegroeide haren. Het is fijn om de huid dan een extra boost te geven met een natuurlijk verzorgingsproduct of een mineraal cosmeticaproduct! 

Zo kun jij jouw vader verrassen met onze natuurlijke Intensive Hand & Body Crème of de milde Dag- & Nachtcrème. Je kunt jouw vader ook blij maken met ons milde Boostpakket of Verwenpakket. Deze pakketten bevatten geweldige, natuurlijke must-haves die zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid! 

En als jouw vader iets wil doen aan donkere kringen onder de ogen of vlekjes in het gezicht, kan je hem ook verrassen met onze Minerale Retoucher. Met de natuurlijke Retoucher van Creative Cosmetics kun je snel en gemakkelijk kleine imperfecties zoals poriën, pukkeltjes, fijne lijntjes en rimpels onzichtbaar maken.

 

1-op-1 WhatsApp advies

Heb jij advies nodig bij het bestellen van jouw Vaderdag-cadeau? Of heb je een andere vraag voor onze klantenservice? Zoals:

Wil jij meer informatie over onze minerale cosmetica of natuurlijke verzorgingsproducten? Of wil jij weten welke kleuren of verzorgingsproducten perfect bij jouw huidtype passen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een team van professionele visagisten en schoonheidsspecialisten staan 6 dagen per week voor jou klaar om jou 1-op-1 advies te geven. Mail simpelweg naar [email protected] of stuur een WhatsApp bericht naar 0252 745 170.