Waarschijnlijk gebruik jij de wenkbrauwpoeder van Creative Cosmetics voornamelijk voor het accentueren van jouw wenkbrauwen. Maar wist jij dat je onze Brow & Hair Powder voor maar liefst vier verschillende doeleinden in jouw make-up kunt gebruiken? Jazeker! 

De visagisten van Creative Cosmetics delen in deze blog met jou de vier manieren om onze veelzijdige Brow & Hair Powder te gebruiken. Spoiler alert: je kunt de Brow & Hair Powder zelfs vloeibaar gebruiken!  

Ben jij benieuwd wat je allemaal met deze poeder kunt doen? Lees dan snel verder.

 

Natuurlijke wenkbrauw poeder

De vorm van je wenkbrauwen bepaalt voor een groot deel de expressie van je gezicht. Hoe je wenkbrauwen vormgeeft is dus erg bepalend voor je uitstraling. Daarnaast zorgen verzorgde wenkbrauwen er ook voor dat je ogen mooi geaccentueerd worden. Wanneer de aandacht meer op jouw ogen komt te liggen, krijgt jouw gezicht een optische lift. Hierdoor krijg je een jeugdige, frisse en open uitstraling. 

Voor de wenkbrauwen van je dromen kam je eerst jouw wenkbrauwen goed door met het Wenkbrauwborsteltje. Zo breng je in een handomdraai jouw wenkbrauwen in model. Breng vervolgens met een lichte hand een kleine hoeveelheid van de Brow & Hair Powder aan met de Wenkbrauwkwast. Gebruik vederlichte bewegingen om haartjes na te bootsen en gaten in je wenkbrauwen op een natuurlijke manier op te vullen.

 

Natuurlijke oogschaduw

Wist jij dat je onze Brow & Hair Powder als een natuurlijke oogschaduw kunt gebruiken? Ja, echt waar!

Breng voor het aanbrengen van de poeder een kleine hoeveelheid vegan Eye Primer aan met jouw ringvinger. Pak vervolgens de zijdezachte Oogschaduw kwast om de Brow & Hair Powder gericht mee aan te brengen op het ooglid. Blend de harde lijnen vervolgens goed uit met onze handige Blend kwast

Op zoek naar inspiratie voor een mooie, natuurlijke ooglook? Lees het in onze blog! 

 

Als vloeibare eyeliner

Je kunt de natuurlijke Brow & Hair Powder ook gebruiken als een vloeibare eyeliner. Het is heel eenvoudig: je mengt een paar druppels water met een klein beetje poeder. Vervolgens mix je de dit tot een glad mengsel. Dip hier vervolgens de platte Wenkbrauwkwast in. Trek nu net boven de wimperrand een rechte lijn langs het ooglid.

Heb je nog moeite met het tekenen van het perfecte lijntje? Lees onze blog om dit te leren! 

Let er wel op dat de mix dun genoeg is om gelijkmatig één rechte lijn aan te brengen boven jouw wimpers. Voelt het mengsel dik of korrelig aan? Voeg dan iets meer water toe, net zolang tot het een dunne maar gepigmenteerde mix is. 

 

Grijze haren bedekken

Zijn die paar grijze haren een doorn in jouw oog? Of vind je dat kleine stukje grijze uitgroei niet zo mooi staan en wil je dit snel wegwerken? Dan kun je met onze natuurlijke Brow & Hair Powder zelfs jouw uitgroei in een handomdraai wegwerken.

Breng met het oogschaduwkwastje een kleine hoeveelheid Brow & Hair Powder aan op de grijze haren of de uitgroei. Druk het kwastje goed in het haar om er zeker van te zijn dat de poeder zich goed hecht aan het haar. Je kunt je haar eventueel even doorkammen na het aanbrengen van de Brow & Hair Powder.

 

Hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte make-up routine? Wij begrijpen jouw vragen en helpen je graag verder om het mooiste in jezelf naar boven te halen! WhatsApp een foto van jezelf naar 0252 745 170 en onze topvisagisten staan 6 dagen per week voor je klaar om jou de beste kleuren te adviseren. Meer weten over Online Make-up advies van Creative Cosmetics, klik dan hier.

 

Creëer de ooglook van je dromen in een handomdraai! 

Wil jij een zachte ooglook met oogpotlood en mascara? Of wil jij juist een een stralende smokey eye creëren?

Creative Cosmetics biedt jou de essentiële producten waarmee jij in een handomdraai een langhoudende ooglook creëert die helemaal bij jou past. Bekijk hier onze minerale oogmake-up

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons