Als je bekend bent met de producten van Creative Cosmetics, en deze zelf ook regelmatig gebruikt, ken je als het goed is de basis inmiddels. Na het aanbrengen van de roze & groene concealer en de foundation heb je al een mooie egale look te pakken. Deze basislook kan helemaal prima zijn als je niks bijzonders hoeft te doen, maar wil je wat meer vorm en kleur in je gezicht? Lees dan zeker onderstaande tips even!  
 
Shape it baby 
Door bronzer te gebruiken breng je schaduw in je gezicht en kan je de vorm van je gezicht accentueren. Breng de bronzer – let op dat je niet teveel pakt! – aan vanaf waar de bovenkant van je oor begint tot aan het kuiltje van je wang. Dit is net onder je jukbeen. De intensiteit ervan kan je natuurlijk zelf bepalen. Overdag kan je bijvoorbeeld wat minder aanbrengen en ’s avonds wat meer voor extra effect. Daarnaast kan je de bronzer ook lichtjes op je voorhoofd aanbrengen, net onder je haarlijn, en vlak onder je kaaklijn, zodat die extra benadrukt wordt.  
 
Met je foundationkwast kan je de bronzer die je op je voorhoofd en onder je kaaklijn hebt aangebracht een beetje vervagen, zodat het een mooi natuurlijk effect krijgt. En vind je de rest van de bronzer toch iets te heftig? Dan gum je daar ook gewoon nog een beetje van weg met deze kwast, ideaal!  
 
Blush & Highlight 
Wil je na de bronzer nog wat kleur in je gezicht? Gebruik dan de blush! Hiermee creeer je een frisse, gezonde look. De blush breng je aan boven de bronzer op de appeltjes van je wangen. Handig: door een beetje te glimlachen komen die ‘appeltjes’ mooi naar voren en weet je precies waar je de blush aan moet brengen. Trek de lijn een klein beetje door naar achteren, zodat het er natuurlijk uit komt te zien. Ook hierbij geldt weer dat je met de foundationkwast kan gummen en blenden.  
 
De highlight geeft net die extra sprankeling en maakt je look helemaal af! Voor een daglook kan je het heel subtiel aanbrengen en voor een feestje mag je de highlight echt wel mooi zien zitten. Maar goed, hoe en vooral waar breng je die highlight dan aan, zodat het niet lijkt alsof je met je gezicht in een bak met glitters gevallen bent?! ;-)  
 
Je kunt de highlight aanbrengen op de bovenkant van je jukbeen voor een mooie sprankeling. Daarnaast kan je een heel subtiel streepje van boven naar beneden op je neus zetten en het puntje van je neus ook even aanstippen voor een mooie glow. Door de highlight ook in je ooghoeken en net onder het hoogste punt van je wenkbrauw aan te stippen, lijken je ogen groter en het zorgt voor een wakker effect. Tot slot kan je een heel klein beetje net boven je bovenlip en vlak onder je onderlip aanbrengen, zodat je lippen optisch voller lijken.  
 
Heb je vragen? Neem dan heel eenvoudig contact met ons op, bijvoorbeeld via Facebook Messenger. Onze visagisten staan met veel liefde voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen je graag!