Op je handen en telefoon zitten heel veel bacteriën! Zonder dat je het doorhebt breng je deze over naar je gezicht! Even kriebelen of plukken aan dat plekje. Voordat je het weet heb je het gevoel dat het puistje MEGA is geworden.  

OEPS ... denk maar eens na over hoe vaak je je gezicht aanraakt of die keren dat je telefoneert. De telefoon geklemd tussen oor en schouder, je wang tegen het scherm, waar op je net dat Whatsapp berichtje hebt verzonden. Ik wil je natuurlijk geen obsessie aanpraten, maar deze bacteriën kunnen vervolgens weer ontstekingen veroorzaken. Zeker als je een gevoelige huid hebt. Je kunt dit voorkomen door regelmatig een SCHOON doekje over je telefoon te halen!

En ja … blijf zoveel mogelijk van je gezicht, hoe moeilijk het soms ook is ;)

Ook je make-up kwasten kunnen flinke boosdoeners zijn wat betreft onzuiverheden. Wanneer de kwasten niet vaak genoeg gereinigd worden blijven alle bacteriën hierin hangen, en ook deze breng je de volgende keer weer aan op je gezicht!

Maak daarom ook regelmatig je kwasten schoon!

Bij normaal gebruik kun je de kwasten het beste eens per twee weken reinigen, dit doe je heel simpel met lauwwarm water en wat zachte babyshampoo. Wat zal het heerlijk ruiken!

Dierlijke haren zijn hol van binnen, wanneer deze afbreken blijven hier bacteriën e.d. in hangen, die krijg je er met geen mogelijkheid uit. Daarom zijn de kwasten van Creative Cosmetics van synthetisch materiaal, deze zijn hygiënischer én blijven langer zacht.

En … ook niet onbelangrijk. Geen dierenleed! Wij zijn dierproefvrij, zelfs met onze kwasten.

Wil je deze zijdezachte knuffel kwasten ook eens proberen?

Bestel hier jouw knuffel kwasten voor het mooiste resultaat!

 

Wil jij je vrienden ook waarschuwen voor het gevaar van een MEGA PUKKEL? Vergeet dan niet dit bericht te delen op Facebook of ze te taggen in het bericht.