Gedurende de dag pik jij een hoop viezigheid op die je poriën doen verstoppen. Make-up, talg, vuil- en stofdeeltjes en dode huidcellen moeten tweemaal daags worden verwijderd, zodat jouw huid schoon en prettig aanvoelt. Daarnaast ondersteunt de gezichtsreiniging de werking van een crème of masker, omdat deze beter werken op een gereinigde huid.

Gezichtsreiniging is de basis van je verzorgingsroutine. Welke producten je nodig hebt en hoe jij deze producten kan gebruiken, lees je hier.

Onze eerste tip: was je handen voorafgaand aan het reinigen! Je wilt niet dat de bacteriën van je handen op je gezicht terecht komen. 

 

Stap 1 Oppervlakte reiniging met de Reinigingsmelk 

Na het grondig wassen van je handen, gaan we starten met de eerste stap van het reinigen van de huid. 

Alleen het reinigen van de huid met water is onvoldoende. Hiermee haal je niet alle vuildeeltjes op het huidoppervlakte weg. Daarom gebruik je een reinigingsproduct dat je met water kan afspoelen. 

Start je gezichtsreiniging met de Reinigingsmelk van Creative Cosmetics. De Reinigingsmelk is een romige make-up remover die de huid herstelt en beschermt tegen externe invloeden. De zachte, milde reiniging neemt al het oppervlaktevuil en overbodige talgresten weg.

Neem een kleine hoeveelheid, ter grootte van een euromuntstuk, van de Reinigingsmelk op de vingertoppen. Was je gezicht een minuut lang grondig met de melk. Vergeet daarbij niet de kaaklijn, de neusrug en de haarlijn. 

Was vervolgens met lauw water de Reinigingsmelk eraf en dep voorzichtig met een zachte handdoek het gezicht droog. Zo voorkom je dat je de elasticiteit van de huid schaadt. 

 

Stap 2 Dieptereiniging met de Reinigingslotion

Om de resterende vuildeeltjes verwijderen en de poriën te reinigen gebruik je de Reinigingslotion van Creative Cosmetics. De Reinigingslotion is een verfrissende gezichtsreiniger die de huid tot diep in de poriën zuivert. 

Voor het reinigen en verzorgen van het gezicht met de reinigingslotion gebruik je een wattenschijfje. Let op, breng genoeg product aan op het wattenschijfje zodat je niet te hard hoeft te wrijven. Dit kan namelijk je huid schaden. Wrijf zacht met het wattenschijfje over het gehele gezicht. Je hoeft het gezicht hierna niet af te spoelen. 

Herhaal deze twee stappen dagelijks in de ochtend en in de avond. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op naar een combinatie van skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De skincare experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Bekijk ze hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons