Blauwe oogschaduw, in combinatie met grijs. Twee kleuren die super goed samen gaan. Want wat vind je van de ooglook die make-up artist Laina heeft gemaakt?

Deze oogschaduw look kun je makkelijk dragen als je een sollicitatiegesprek hebt of een presentatie moet geven op je werk of school. Kleuren dragen namelijk ook wat uit! Blauw is toch de kleur van kalmte en rust?

Dat klopt. Daarom dragen dokters tijdens een operatie blauwe kleding om de patiënt kalm te maken en ze gerust te stellen. Maar kalmte en een rustige uitstraling kun je ook gebruiken tijdens een zakelijk gesprek. Zo’n gesprek waar je niet met een bek vol tanden wil staan.

Komt dat even goed uit!

Blauw is dé kleur van communicatie. Beheerst, welbespraakt en stabiel wil je toch overkomen, met diplomatiek correcte antwoorden? Laat blauw voor je spreken. Want dat doet het. En dat samen met de kleur grijs! Weet je wat grijs voor je doet?

Grijs is de kleur van (vak-)bekwaamheid, geloofwaardigheid en geschooldheid. De kleur dat zegt dat je er verstand van hebt op een professionele en objectieve manier. Deskundigheid wil je dan uitstralen.

Met zo’n oogschaduw look zijn je toehoorders gebiologeerd aan het luisteren en door je lippen rustig te houden qua kleur, zullen ze verrast zijn door de kwaliteit van wat je hen vertelt.

Shop je look bij elkaar, met wat jij wilt uitstralen! 

Wil jij deze oogschaduw look delen met je zenuwachtige vriendin die op een sollicitatiegesprek moet? Deel dan deze blog met haar of tag haar onder het Facebookbericht.