Het is het eerste waarnaar we kijken bij een begroeting: de handen. Schone en verzorgde handen geven direct een goede indruk. Hoe belangrijk vind jij mooie en verzorgde handen? 

Niet alleen zijn zachte en soepele handen een prettig aanzicht, door het verzorgen van de handen vermijd je klachten zoals een droog en trekkerig gevoel, een gebarsten huid met kloven en ingescheurde nagelriemen. Kunnen jouw handen wel een intensieve verzorging gebruiken? Gebruik een handcrème die jouw huid intensief voedt en herstelt: de Intense Moisture & Repair Hand Balm van Creative Cosmetics. Voor een zachte, soepele en stralende huid! 

 

Natuurlijke handcrème aanbrengen 

Er is geen verkeerde manier voor het aanbrengen van de natuurlijke handbalsem. Echter, heeft de huid op de bovenkant van je hand meer verzorging nodig dan je handpalm. Omdat de huid aan de bovenkant van je hand dunner is en minder talgklieren bevat, is de kans op uitdroging groter en zijn hier de eerste tekenen van huidveroudering sneller zichtbaar. Wanneer je de handpalm als eerst insmeert, zul je ook merken dat een handcrème een vettige laag achterlaat en langer nodig heeft om in te trekken. Breng daarom de handbalsem volgens de volgende stappen aan: 

  1. Breng een kleine hoeveelheid Intense Moisture & Repair Hand Balm aan op de rugzijde van je handen en wrijf deze over elkaar. 
  2. Ongeveer de grootte van een hazelnoot is voldoende. Wanneer je te veel handbalsem gebruikt zal de huid het niet opnemen en blijft er een vettig laagje achter.
  3. Vervolgens masseer je met cirkelvormige bewegingen de nagelriemen in. Dit is een belangrijke stap, want de nagelriemen beschermen je nagels. Daarbij voorkomt het klachten zoals ingescheurde nagelriemen. Pijnlijk! 
  4. Draai als laatste je handen om met de overige hoeveelheid natuurlijke handbalsem de handpalmen in te smeren.

 

Hoe vaak breng je de natuurlijke handcrème aan

Hoe vaak je de natuurlijke handbalsem aanbrengt, is afhankelijk van de conditie van je handen. Wanneer jouw handen droog en trekkerig aanvoelen of uitgedroogd ogen smeer je direct je handen in met de natuurlijke handbalsem.

Ook is het afhankelijk van het aantal keer dat jij je handen door de dag heen wast. Door het intensief wassen van de handen verliezen ze hun natuurlijke beschermlaag. Hierdoor houdt de huid minder goed vocht vast en droogt het uit. De skincare experts van Creative Cosmetics adviseren je om de Intense Moisture & Repair Hand Balm direct aan te brengen na het wassen van je handen. 

Een handige tip! Plaats de natuurlijke handbalsem van Creative Cosmetics op een handige plaats in huis. Zoals naast de kraan in de keuken of op het toilet. Zo kun jij na het reinigen van je handen direct je handen hydrateren en voeden.

 

Wil jij meer informatie over onze natuurlijke verzorgingsproducten? Of over welk verzorgingspakket perfect past in jouw verzorgingsritueel? Wij begrijpen jouw vragen en helpen je graag verder om het mooiste in jezelf naar boven te halen! WhatsApp een foto van jezelf naar 0252 745 170  en onze topvisagisten staan 6 dagen per week voor je klaar om jou de beste kleuren te adviseren. Meer weten over Online Make-up advies van Creative Cosmetics,  klik dan hier

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op zoek naar een combinatie van skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De skincare experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Bekijk ze hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons