Is jouw huid voorbereid op de herfst? Herstel en bescherm jouw huid tegen het gure herfstweer met extra voeding en verzorging. 

Het ideale moment om de huidbarrière te herstellen is de overgang naar het najaar. Tijdens de zomermaanden kan jouw huidbarrière namelijk door de zon, hitte en chloor flink op de proef worden gesteld. Ook is het belangrijk om tijdens de herfst jouw verzorgingsroutine onder de loep te nemen.  

De Creative Experts helpen jou hier graag bij! Zij hebben de juiste verzorging op een rijtje gezet zodat jouw huid kan herstellen en zich kan beschermen deze herfst. Ontdek de Fall Essentials!   

 

Hydrateer je lichaamshuid 

Door de warme zomermaanden kan jouw huid flink uitgedroogd zijn. Het is daarom extra belangrijk om jouw huid tijdens de overgang naar de herfst te hydrateren. Ook door het gure herfstweer en de  lage luchtvochtigheid in huis, droogt jouw huid zeer snel uit. Voorkom een droge lichaamshuid door het rijkelijk in te smeren met een hydraterende bodycream. Voorkomen is beter dan genezen! 

Wist jij dat een hydraterende bodycream door een vochtige huid beter wordt opgenomen? Gebruik daarom direct na een bad of na het douchen de Intensive Hand & Body Crème om een droge huid tegen te gaan.  

 

Voorkom een droge gezichtshuid 

Bied in het najaar de gezichtshuid voldoende bescherming tegen uitdroging. Gebruik daarom een rijkere crème tijdens de koudere maanden van het jaar. Door te wisselen van gezichtscrème, voorkom jij een droge huid met vervelende bijkomstigheden zoals schilfers, barsten en andere tekenen van droogte. Ook bied jij jouw huid de juiste bescherming en ga jij huidveroudering tegen. 

Wil jij weten welke huidverzorging past bij jouw huidtype? Doe de natuurlijke huidverzorging test van Creative Cosmetics en vind jouw perfecte verzorging match.  

 

Serum voor de gevoelige huid 

Wil jij jouw gevoelige huid extra voeding geven in de herfst? Voeg het natuurlijk serum toe aan jouw verzorgingsroutine. Het Natural Booster Serum is een uniek, natuurlijk serum en bevat een hoge concentratie aan actieve werkstoffen met sterk vochtinbrengende, voedende en anti-verouderingseigenschappen. De zijdezachte structuur voelt zeer aangenaam op de huid, wordt snel geabsorbeerd door de huid en dringt door tot de diepere huidlagen. 

Lees ook: Ontdek hoe jij een gezichtsserum gebruikt in jouw verzorgingsroutine 

 

Vitaliserend masker voor de droge huid 

Geef jouw gezichtshuid een heerlijk verwenmoment door het aanbrengen van een vitaliserend gezichtsmasker. Creative Cosmetics’ Recover & Care Mask werkt anti-aging, gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen en versterkt de elasticiteit en het volume van de huid. Het vitaliserende crèmemasker is rijk aan natuurlijke oliën en heeft een milde structuur. Een van deze oliën is Amandelolie. Deze olie gaat het verouderingsproces tegen met een boost van vitamines en antioxidanten. De vochtbalans wordt weer op peil gebracht en de huid krijgt een gezonde Glow. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service. 

 

Test jouw huidtype & ontdek wat goed is voor jouw huid

  • Wil jij weten wat jouw huidtype is?
  • Ben jij benieuwd welke huidverzorging jouw huidtype ondersteund? 

Doe dan de Online Huidtype Test van Creative Cosmetics en vind jouw perfecte verzorging match. Door het beantwoorden van een aantal simpele vragen kunnen wij jou online voorzien van persoonlijk huidadvies!

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons