Je hebt ze vast en zeker ook. Van die baal dagen. Niets wil dan lukken. Het liefst kruip je diep onder de wol. Maar je moet erop uit. Je werk wacht, die afspraak, kinderen moeten naar school, de hond moet uitgelaten worden.

Het is eigenlijk net als een eyeliner. Die wil soms ook echt niet lukken. Na veel gemopper geef je de strijd op. Zo’n super vette streep is niet voor jou weggelegd. Klote eyeliner!

En eigenlijk is dat net zoals bij die grote knallende baaldag, het beste medicijn ‘OPNIEUW BEGINNEN’. Haal die zwarte mislukking van je oog, haal diep adem! Nog beter, doe even wat anders. Bij zo’n baaldag moet je juist super lief zijn voor jezelf. Drink wat lekkers, snoep van je chocoladereep. Zing mega vals, dans voor mij part. En probeer het opnieuw.

Wil het nog steeds niet echt lukken met die eyeliner? Volg dan onze drukbezochte make-up workshops. Heb je direct het idee dat je daar echt bij aanwezig moet zijn? Plan dan direct je afspraak en neem je vriendinnen mee. Een ochtendje of middagje bij Creative Cosmetics is echt het tegenovergestelde van een baaldag.

Wil jij met je vrienden naar onze make-up workshop komen? Deel dan deze blog op Facebook en tag je vrienden in het bericht.