De juiste kleur foundation! Moeilijk? Sharon legt je in de onderstaande video stap voor stap uit hoe jij de juiste kleur kunt vinden. 

Heb jij je tester pakket al besteld? Nee, op deze pagina kies jij handig je testers. Wij verzenden ze, jij doet samen met Sharon de rest.

Het doel van foundation is dat het je oneffenheden egaliseert zonder dat het zichtbaar is

De kleur foundation laat heel veel met je doen! De verkeerde kleur maakt je soms geel, te bruin (het is geen bronzer die je huid bruin maakt alsof je in de zon hebt gezeten) te flets en soms wat ziekjes. In andere gevallen maakt het je zelfs veel ouder. Dat willen we allemaal niet. Toch? 

Nog een aantal tips:

  • Breng om de kleur te testen, de foundation aan op je kaaklijn. Zie je geen randen meer?

  • Laat iemand met je meekijken, van dichtbij en op afstand;

  • Maak een foto van jezelf met je kleur foundation;

  • Laat de foundation zijn werk doen. Onze foundation is gemaakt van pure mineralen. Mineralen hebben de eigenschap om samen te smelten met de eigen huidoliën. Het samensmeltingsproces duurt ongeveer 10 minuten;

  • Reinig je huid tussen het passen door! In deze handige blog leg ik je het reinigen van de huid uit;

  • Schakel professionele hulp in bij grote twijfel. Ik heb een team topvisagisten die gespecialiseerd zijn in het vinden van de juiste kleur foundation. WhatsApp je vraag Hoe kies ik de juiste kleur foundation?naar 06 15 15 49 91

Spread the love en stuur dit bericht door aan je vriendin, schoonmoeder, moeder, zus, buurvrouw, buurman en ga zo maar door! Niemand hoeft voor paal te lopen met een foute foundation kleur.