Niets is zoooo lekker om een dagje te tuttebollen. Genoeglijk in bad met zo’n bruisende badbom of wat langer onder de douche ... wel met dat super lekker geurende zeepje. Benen, oksels en andere lichaamsdelen scheren. Dampende spiegel, haren in een zachte handdoek gerold en een verboden toegangsbordje op de badkamerdeur. Je weet wel alle aandacht voor jou!  

En als dat voorbij is: Make-uppen!! Lekker alles uitstallen. Je concealers, foundation, retoucher, blush, om te eindigen met je finishing touch! Het aanbrengen lijkt met onze super zachte kwasten net op een doorlopende knuffel.

Precies wat je nodig hebt.

Met onze make-up wordt dat een beleving opzich. Wat ook een ultieme tuttebol beleving is, is onze make-up workshop.

Lekker een ochtendje of middagje alleen of met je BFF, vriendin, tante, (schoon-)moeder, kennis of wie dan ook tuttebellen en dat met de allerliefste make-up.

Wie ook zo van tuttebellen houdt is mijn toppertje Sharon. Uren kan ze teuten over make-up, met als resultaat: een stralende JIJ!

Neem een kijkje hoe een make-up workshop bij Creative Cosmetics is en plan dan snel je eigen workshop.

 

Bekijk de video en als je het een toffe video vindt, iemand mee wil nemen naar de workshop, vergeet dan niet de blog te delen met je vrienden en familie op Facebook.