Jij vraagt jezelf af of het nodig is om een serum te gebruiken wanneer jij een dag- en nachtcrème gebruikt. Het antwoord is simpel: ja! 

Door het natuurlijk gezichtsserum van Creative Cosmetics toe te voegen aan jouw dagelijkse verzorgingsroutine geef jij jouw huid de ultieme verzorging. Het serum versterkt namelijk het effect van een crème of masker. Waar een crème of masker de oppervlakkige lagen van de huid verzorgen, dringt een gezichtsserum door in de diepere huidlagen en pakt het een specifiek probleem aan. Namelijk om de huid te hydrateren en de eerste tekenen van huidveroudering (anti-aging) te vertragen. 

Lees hier het persoonlijk advies van de Creative Skincare Experts hoe jij het natuurlijke serum kan toevoegen aan jouw gezichtsverzorging routine. 

 

Hoe gebruik jij een serum?

Voordat jij het gezichtsserum aanbrengt op het gezicht is het zeer belangrijk om de huid intensief te reinigen met natuurlijke reinigingsproducten. Door de huid te reinigen, verwijder jij make-up, vuildeeltjes en overtollig talg en kunnen de actieve werkstoffen van de verzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid. Gebruik hiervoor de Cleansing Face Wash of het Cleansing Duo

Lees ook: In 2 stappen een frisse en gezonde huid met het Cleansing Duo

Vervolgens kun jij het serum aanbrengen op het gereinigde gezicht. Sprenkel een kleine hoeveelheid natuurlijk serum op de vingertoppen. Jij hebt bij het aanbrengen van het serum slechts 2 à 3 druppels nodig. Het effect van het serum wordt niet ‘groter’ wanneer jij de hoeveelheid verhoogt. 

Verdeel het vervolgens over het voorhoofd, de wangen, hals en decolleté. Aansluitend masseer jij het serum met jouw vingertoppen in de huid. Voor het beste resultaat laat jij het serum goed intrekken voordat jij de volgende stappen in jouw dagelijks verzorgingsroutine zet, namelijk een dag- of nachtcrème.

Door de snelle absorptie van het serum door de huid en de hoge concentratie actieve werkstoffen ziet jouw huid er direct fris, gehydrateerd en gezond uit. Gebruik het natuurlijke gezichtsserum twee keer per dag na het reinigen van de huid en voor het gebruik van een crème. 

Lees ook: 7 tips voor de dagelijkse verzorging van de huid

 

Gebruik het serum in de zomer als nachtcrème

Help jouw huid in topconditie te krijgen en te houden door tweemaal daags jouw huid te verwennen met het serum. Gebruik jij het serum liever één keer per dag? Dat kan ook! Gebruik het gezichtsserum bij voorkeur in de avond.

Wanneer jij slaapt is de huid hard aan het werk zichzelf te herstellen. Een goede nachtrust is dan ook onlosmakelijk verbonden met de uitstraling van jouw huid. Terwijl jij diep in slaap bent, starten er een aantal natuurlijke processen die werken aan een gezonde, soepele en stralende huid. Welke natuurlijke processen dit zijn, lees je hier

Heb jij een vette of gecombineerde huid? Gebruik dan tijdens de warmere maanden het lichte en frisse gezichtsserum in plaats van een volle en rijke nachtcrème. Het serum zal door de hoge concentratie aan werkstoffen de huid ondersteunen in haar natuurlijke herstelproces. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op naar een combinatie van skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De skincare experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Ontdek de verzorgingspakketten hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons