Herken jij dit? Je kijkt ‘s ochtends in de spiegel en gelijk vallen die donkere kringen, vlekjes en andere oneffenheden jou op. De eerste gedachte die in jou opkomt is: ‘’Hoe zie ik er snel frisser en meer verzorgd uit?’’

Wij hebben een nieuwtje voor jou: je bent absoluut niet de enige! De visagisten van Creative Cosmetics horen dagelijks verhalen van mensen die graag hun oneffenheden willen verzachten, maar niet weten hoe je deze effectief verdoezeld. 

Gelukkig weten onze topvisagisten hier wel raad mee! In deze blog vertellen zij hoe je jouw oneffenheden onzichtbaar maakt met onze bestsellers: de Groene Color Corrector en Roze Color Corrector. 

Benieuwd hoe jij je donkere kringen of pukkeltjes verzacht? Lees dan snel verder!

 

Wat is het verschil tussen de Color Correctors?

Met de color correctors van Creative Cosmetics verzacht je met gemak jouw oneffenheden. Creative Cosmetics heeft twee color correctors in het assortiment: de Groene Color Corrector en Roze Color Corrector. 

De overeenkomst tussen de twee color correctors is dat deze allebei zorgen voor een rustigere huid, waardoor de nadruk meer ligt op jouw natuurlijke schoonheid. Het grootste verschil tussen deze Color Correctors is natuurlijk de kleur. Hoe en waarvoor je de color correctors gebruikt is hierdoor ook anders. 

De Roze Color Corrector gebruik je om donkere kringen, littekens en pigmentvlekjes in een handomdraai op te frissen. De Groene Color Corrector gebruik je om de roodheid in het gezicht te neutraliseren. 

Benieuwd naar de kleurentheorie achter de color correctors? Ontdek dit snel door onze blog te lezen! 

 

Hoe gebruik je de Color Correctors?

Kies jouw minerale color corrector naar keuze op basis van de bovenstaande richtlijnen en ga met de minerale color corrector als volgt te werk:

De skincare experts van Creative Cosmetics raden aan om eerst je gezicht te reinigen en verzorgen met onze natuurlijke verzorgingsproducten. Zo blijft jouw make-up de hele dag mooi zitten. 

Pak een kleine hoeveelheid minerale color corrector op met de concealer kwasten. Let op! De roze en groene color corrector heeft ieder zijn eigen kwast.  Zorg ervoor dat het product goed verdeeld is over de kwast. Je kunt met een kleine hoeveelheid concealer al een heel mooi resultaat behalen. Het is bovendien gemakkelijker om product toe te voegen dan weg te krijgen.

Voor het aanbrengen van de roze color corrector dep je de poeder op jouw oneffenheden en veeg je het uit. Voor het aanbrengen van de groene color corrector stempel je de kwast op de oneffenheden aan. Blend het product vervolgens in de huid door met de kwast zacht draaiende bewegingen te maken.

Egaliseer vervolgens jouw huid door aan de slag te gaan met de minerale Retoucher en Foundation. Nieuwsgierig naar hoe jij een perfect egale huid creëert? Lees dan onze blog

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Ontdek ons YouTube- kanaal

Wil je graag precies zien hoe onze producten werken? Goed nieuws: Elma heeft een video gemaakt waarin zij laat zien hoe je snel en effectief jouw rode wangen en donkere kringen verdoezeld!

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons