Winter! Heel veel mensen zijn dan snipverkouden. Je loopt constant je neus op te halen en het liefst duik je de hele dag in de lappenmand. Toch gaat alles door, ook die afspraak, je werk … De spiegel is op dit soort dagen helemaal niet je beste vriend. ZOMBIE! Gelukkig hebben we Make-up en dat doet wonderen ladies. Want als je er goed uitziet (die rode dop is mooi gecamoufleerd) voel je jezelf ook al weer een stukje beter.

Neem voldoende gezonde vitamientjes in - een smoothie is natuurlijk een knaller van een vitamine bom! Zo’n vitamine boost helpt je natuurlijk om van binnenuit te herstellen van dat watterige gevoel in je hoofd en daarnaast werken ze ook nog eens zuiverend voor je huid. Water doet dat natuurlijk ook voor je. Ben je niet zo’n type dat twee liter water weg slobbert? Thee helpt je ook (bijvoorkeur groene thee, dit is door de antioxidanten een killer voor je griepje). Thee is warm, is lief voor je pijnlijke keel en het smaakt ook nog eens lekker.

Maar nu je make-up routine! Zo haal je de zombie van je gezicht ;)

  1. Reinigen is super belangrijk. Zeker als je verkouden bent zit je lijf vol met afvalstoffen. Door je huid wordt ook veel van die afvalstoffen afgevoerd. Zeker na een goede nacht slapen! Onze reinigingsmelk en reinigingslotion geeft je huid een heerlijke reinigingsbeurt.

  2. Die grote rode dop is niet alleen schraal en daardoor super irritant. Je neus is ook knalrood en dan praten we niet over de velletjes. Een goede verzorgende en voedende Crème zoals onze Intensive Repair Crème zal voor je grieperige hoofd als een verlichting aanvoelen.

  3. Roodheid camoufleer je met de groene concealer. Groen of rood, neutraliseert. Doop je rode dop in de groene concealer ;)

  4. Als ik me grieperig voel, heb ik het idee dat mijn wallen mijn knieen aanraken en dat ze echt niet zwarter kunnen. Roze concealer geeft die wallen een lekkere oplawaai.

  5. Om je niet zo’n egaal voelende huid gelijkmatig te krijgen, is je foundation DE oplossing! Weet je echt niet welke foundation jouw match is? Je kunt ons appen 06 15 15 49 91 voor advies. Zo hoef je ook niet je raspende keel te gebruiken ;)

  6. Wat blush op de juiste plek. Niet op de koortsige appelwangen, maar gewoon netjes op je jukbeen.

  7. Je droopy waterige oogjes gaan stralen door een lief zacht lijntje en natuurlijk door mascara. Voor dat lieve zachte lijntje kun je de Brow & Hair powder gebruiken. Door je wenkbrauwen kwastje nat te maken en het onder te dompelen in de poeder, kun je een super mooi lijntje trekken.

Je bent nu klaar om de dag aan te kunnen! Wil je je make-up waterproof (denk aan de waterige oogjes) maken? Een sluiertje Finishing touch helpt je vast en zeker.

 

Deel deze blog onder al je snotterende vrienden en laat ons weten wat je ervan vindt!