Elke donderdagavond gaat de beuk erin. Bokshandschoenen aan, boks cube in de aanslag en een litertje water. Heerlijk om zo’n beetje aan het einde van de week lekker even af te reageren. Ik zeg ook wel eens ‘even mijn hersencellen weer op een rijtje springen’ en als ik dan in een plasje met zweet hupseflups, is dat liever niet in eentje vol foundation of andere make-up resten.

Sporten is altijd al een grote hobby van mij geweest. Alleen wat doe je aan het begin van de avond met je make-up? Ik voel me zonder make-up altijd zo’n kale kerstboom en als ik zonder rekening te hebben gehouden met mijn plamuurlaagje na het sporten, in de spiegel kijk, ben ik na een avondje janken minder toegetakeld.

Het was altijd een afweging. Kale kerstboom of een toegetakeld uitgelopen gezicht?

En toen kwam Creative Cosmetics op mijn pad. Doordat ik er ben gaan werken, was het wel heel erg makkelijk voor me. Ik zat met mijn sportieve neus erbovenop. Ik leerde één voor één de producten kennen en ja ik raakte er ook een beetje verslaafd aan.

Wat een heerlijk gevoel, dat lieflijke sluiertje make-up dat mijn gezicht vertroetelt. Een laagje, retoucher voor de overblijfselen van mijn zwangerschapsmasker. Foundation om het geglim tegen te gaan. Bronzer en blush voor het zomerse gevoel in de spiegel en als laatste de finishing touch. Een soort vernis voor je make-up. Zweet en tranen proof.

Ja, ja … dan ken je mijn uurtje zweten in de sportschool niet :)

En zonder dat ik het eigenlijk door had, liep ik de sportschool in en uit ... en kwam ik een paar lessen Muay Thai Cardio verder erachter dat mijn make-up eruit zag of ik het net aan had gebracht.

OMG … dit is zo gaaf!

Dus ben je net zoals ik, een fanatiek of een gewone sporter! Met Creative Cosmetics kun je gewoon met een gerust hart aan de slag!

Wil jij je vrienden ook vertellen over sporten met make-up, deel dan deze blog op Facebook en/of tag ze in dit bericht.

PS. Ik wil Widi en Anita van Sportcentrum Nieuw-Vennep bedanken voor de super fijne power lessen. Door hen stroomt mijn creativiteit als een onuitputtelijke bron door mijn aderen :)