Hoe lang sta jij voor de spiegel om je make-up aan te brengen en je make-up bij te werken? Gemiddeld besteden wij vrouwen 336 uur van ons leven voor de spiegel! OMG ... dat is gewoon twee volle weken keihard en hardcore make-uppen!

Ik ga daar natuurlijk ver overheen en haal ik het gemiddelde flink omhoog. Want wat heb ik voor mijn make-up tutorials de afgelopen jaren voor de spiegel veel make-up aangebracht.

En ...

Wat ben ik blij dat mijn make-up gezonde, 100% natuurlijke en vegan make-up is. Geen gedonder met synthetische toevoegingen wat het gekriebel van mijn huid alleen maar verergerd. 

De make-up die ik droeg voor ik minerale make-up ontdekte, haalde ik soms na het aanbrengen met een rotvaart van mijn gezicht. Wat deed die make-up pijn. 

 

Het hebben van rosacea is geen pretje!
Gelukkig voorkomt - voor mensen met hetzelfde en andere problemen - heel wat make-up op- en afdoen. Daarbij werkt minerale make-up kriebel verminderend en als je make-up zit ... dan zit het als een beschermend jasje tegen gekriebel van binnen- en van buitenaf. 

Dus dat is qua tijd mooi meegenomen.

 

Heb je in de ochtend weinig tijd?
Want heb je je verslapen of heb je geen zin om heel lang naar je spiegelbeeld te staren? Dan heb ik een look voor jou gemaakt waarin ik binnen 5 minuten klaar ben om aan de dag te beginnen. 

 

 

Nog meer tips?
De rest van de 335 uur en 55 minuten komen op deze manier ook wel vol gemake-upt. Wil je nog een tip om snel klaar te zijn met je make-up? Dan heb ik HIER nog een tip. Ik zit sowieso vol tips. Ben jij al geabonneerd op mijn gratis Glossy? Je krijgt van mij 7 weken lang mijn Glossy op je digitale deurmat. Meld je hier aan!*

 

Wil jij je vrienden ook choqueren dat jij ook misschien wel gemiddeld genomen in je leven 336 uur met je make-up voor de spiegel te vinden bent? Dat kan ... deel deze blog en super snelle look op je Facebook. Tag je vrienden en wacht hun reactie af! 

 

* Deze actie is niet meer geldig.