Make-uppen als je allergisch bent! Zonder word je er namelijk niet charmanter op! Rot hooikoorts. Die niet zo flatteuze rode dop, kriebel traanogen, loopneus en dan heb je bij tijd en wijle het ook nog eens happend benauwd. Naast je gebruikelijke hooikoortsmiddeltjes, zoals pufjes, pilletjes en sprays, wil je ondanks het duffe gevoel er wel fris en representatief uitzien. Want zoals je eruit ziet, versterkt je gevoel. 

Bij ons ben je op het juiste adres!

We kunnen je 'hooikoortspijn' verzachten door je extra te vertroetelen met super mooie minerale make-up. Als je je huid schraal hebt gesnoten, zijn producten die het herstellend vermogen van je huid ondersteunen meer dan welkom. Je huid is al vreselijk schraal, ruw en gesprongen.

Eigenlijk ... kan je niets meer op je gezicht verdragen. Maar ja zonder zie je er niet uit. Synthetische make-up producten zijn dan net kleine monstertjes die je geprikkelde huid klieren. Ik heb ervaring. Producten die zich met kleine tandjes lijken vast te zetten in je hooikoorts geteisterde huid. Dat maakt het gevoel dat je al hebt nog kloteriger!

Onze make-up is klootzak vrij

Omdat de mineralen in onze make-up gunstige voordelen in zich hebben, is het een plezier om de gezonde en 100% natuurlijke make-up aan te brengen. Voel je het al? Hoe de zachte vegan haartjes van je foundation knuffel kwast je schrale snuitplekken troosten? De groene concealer zorgt ervoor dat je rode dop qua kleur wordt geneutraliseerd en de roze concealer halen de donkere schaduwen - na je naar adem happende nachten - niet weg, maar ze verdwijnen achter een prettig uitziend sluiertje. Onze make-up is lief en klootzak vrij van prikkel opwekkende stofjes. 

Tem het gekriebel en je non stop tranenstroom met de eye primer

Tranen die non stop blijven stromen en dan niet omdat je moet huilen, maar door het gekriebel in je ooghoekjes. Per toeval kwam ik erachter dat ons nieuwste product - de eye primer - het kriebel in je ooghoekjes verzacht. Ik ben wat onhandig van aard (zeker als ik hooikoorts heb) en in plaats dat de eye primer op mijn bewegend ooglid kwam, kwam het in mijn ooghoekjes terecht. Sommige dingen moeten zo zijn, want de kriebels verdwenen. OMG! WTF! Dat scheelt al een hele berg zakdoeken. Want het werkt zo bij hooikoorts, kriebelende ogen zorgt voor een extra berg snot. 

Naast mijn pakje zakdoeken, neem ik overal mijn potje eye primer mee! 

Een mini boodschappenlijstje wat je MOET hebben als je je allergische gezicht gaat opmaken:

1) De reinigingsmelk: hiermee 'was' je de kriebels van je gezicht (Elma heeft een blog voor je gemaakt over het reinigen van je gezicht);

2) De Intensive Repair Crème ondersteunt het herstellend vermogen van je huid en dat is wel nodig met een schrale huid; 

3) De groene concealer om je rode dop en gezicht te camoufleren;

4) De roze concealer om, na wat slapeloze nachten vol gesnotter, die donkere schaduwen weg te werken;

5) Jouw foundation om de boel te egaliseren en te fatsoeneren;

6) Bronzer voor de zonnige touch op je gezicht (blush helpt ook voor een gezonde aanblik);

7) Voor in je mini cosmetic bag (handig voor in je handtas) de eye primer. Breng het aan in je ooghoekjes om het gekriebel te verzachten. Herhaal dit zoveel je maar wilt.  

Start weer bij stap 1. Niets is zo fijn om aan het einde van de dag je gezicht lekker te reinigen met de super zachte reinigingsmelk

Wil jij je mede niezers en proesters verlichting geven met deze allergie- en niesvrije blog? Kopieer de url in een bericht en deel dit op je Facebook pagina. Vergeet je niet de blog op onze Facebook te liken?