Een nieuw seizoen, een nieuwe verzorgingsroutine! Wanneer de lente begint, bereid jij jouw huid voor op het voorjaar. Geef jouw huid een echte Spring Boost en verfris jouw make-up look met lentekleuren. 

Aan het begin van de lente pas jij jouw huidverzorging aan op de het seizoen. Jouw huid heeft namelijk tijdens de warmere maanden van het jaar andere behoeften dan tijdens de wintermaanden. Zo heeft jouw gezichtshuid in de warmere lenteperiode behoefte aan een lichte moisturizer en heeft het behoefte aan bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Gebruik daarom in jouw dagelijkse verzorging een bescherming met SPF.  

Ontdek het geheim van een stralende huid: de Spring Essentials van Creative Cosmetics. Zeg vaarwel tegen een bleke en droge winterhuid! Dit is de beste natuurlijke verzorging en minerale make-up voor de lente.  

 

Maak jouw lichaam lenteklaar met natuurlijke verzorging

Hoewel de rokjes en korte broeken nog even op zich laten wachten, is het de hoogste tijd om de huid flink te hydrateren. Door hoge temperatuurverschillen en een droge lucht is jouw huid tijdens de winter flink uitgedroogd (en dat is te zien!). Wees lief voor je huid en geef het de Spring Boost die het verdient met de Love Your Body Milk van Creative Cosmetics

De Love Your Body Milk is een intensieve verzorging voor het lichaam. De veelzijdige werking van de bodymilk houdt de huid elastisch, verzacht ruwe en schrale plekken en ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid. Door de mix van pure biologische ingrediënten geef jij jouw lichaam een herboren gevoel. Dat wil jij toch ook?

Vergeet niet het ondergeschoven kindje van het lichaam: de voeten! Wanneer jij regelmatig jouw voeten verzorgt, vermijd jij de kans op klachten zoals pijn in jouw voeten, eelt, pijnlijke kloven en ingescheurde nagels. Niet alleen is het verzorgen van de voeten essentieel tijdens het voorjaar, met de Love Your Feet Cream van Creative Cosmetics is het ook heerlijk en verfrissend. 

Lees ook: Natuurlijke voetverzorging

 

Maak jouw make-up look lenteproof met minerale make-up

Fris jouw bleke winterhuid op met wat kleur! Met minerale blush en minerale bronzer breng jij een gezonde kleur terug in het gezicht. Door minerale bronzer aan te brengen geef je extra nadruk aan jouw mooie gezichtsvorm en breng je een gezonde tint terug in het gezicht. Het is lente in een potje! En met de minerale blush creëer jij een frisse blos op de wangen. Ontdek welke blush perfect matched met jouw huid, klik hier

De kracht van minerale make-up is dat het samensmelt met je eigen huidoliën en huidskleur. Onze minerale bronzer en blush werken door hun verzachtende en beschermende minerale werkstoffen aan het verbeteren van de huidconditie.

Ben jij iemand waarvan de huid snel verkleurd door de lentezon? Vergeet dan niet om een extra kleur minerale poeder foundation in jouw make-up collectie te hebben indien jij een teint donkerder wordt. Wanneer jij jouw winter foundation gebruikt over jouw frisse lente blos, dan zal jouw huid bleek en onnatuurlijk lijken. Wil jij weten wat jouw lente foundation is? Maak gebruik van onze Online Service.

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke verzorging? Wij begrijpen jouw vragen en helpen je graag verder om het mooiste in jezelf naar boven te halen! Maak gebruik van onze Online Service. Meer weten over Online Huidadvies van Creative Cosmetics, klik dan hier