Jij hebt toch een egale huid? Zoveel make-up gebruik jij toch niet? Vergeet het maar! Ik heb eczeem, couperose, rosacea en daarom breng ik een mooi laagje minerale make-up aan op mijn rode, gevoelige, geprikkelde, ruwe en schrale huid. 

Ook heb ik kringen onder mijn ogen die ik camoufleer met de roze concealer en de roodheid camoufleer ik met de groene concealer. Met mijn gezonde, 100% natuurlijke en vegan foundation egaliseer ik alles tot één gezond ogend geheel. Voor kleur breng ik bronzer en blush aan en om het helemaal af te maken, natuurlijk een frisse oogschaduwlook. 

Wil jij van nature een egale huid zonder Rosacea? Met de gratis online training 'Rosacea, hoe kom je eraan, hoe kom je eraf' van Elma Maaskant los jij op een natuurlijke manier jouw roscea op. Ga naar de Pink Community, word lid en volg gratis de training.  

Achterstevoren make-uppen 
Aan het einde van de dag haal ik alles eraf om lekker te gaan slapen of om nog even met mijn lieverd op de bank te kruipen. Schamen voor mijn rode konen doe ik al jaren niet meer, zeker bij mijn man is daar geen reden voor. Ik ben gewoon Elma, geen actrice die in de film vol in de make-up naar bed gaat en 's ochtends opstaat met perfect haar. Nee mijn haar is net zoals bij de meeste toe aan wat styling en zeker een kam. 

Ik dwaal af ... ;)

Het achterstevoren make-uppen! Ik breng mijn super zachte reinigingsmelk aan op twee wattenschijfjes. Dit product is een traktatie voor de huid, want naast dat het mijn huid reinigt, gaat de heilzame planten cocktail aan de gang om je huid met liefde te verzorgen. Zeker bij mijn rode, gevoelige, geprikkelde, ruwe en schrale huid is dat natuurlijk super verzachtend. Met de reinigingsmelk haal ik het oppervlaktevuil weg. Met de reinigingslotion gaan we een verdieping lager. 

 

De tweede verdieping
De reinigingslotion is echt een dieptereiniging. Want door de dag heen stapelt er zich vuil op in je huid en wordt het weggeduwd naar je tweede huidlaag. Een goede diepte reiniging houdt je uiterlijk jong en fris, het beschermt je dus tegen veroudering. 

 

24/7
Daarnaast is je huid 24 uur, 7 dagen in de week, 365 dagen lang keihard aan het werken om nieuwe huidcellen te maken. Als jij je huid aan het einde van de dag reinigt, help je je huid een handje mee. Het bevordert de reparatie en het afvoeren van afvalstoffen. Daardoor is dit je eerste stap in het voeden en beschermen van je huid. Daarna breng je natuurlijk jouw verzorgende gezichtscrème aan. Ik gebruik natuurlijk altijd mijn favorietje, de Intensive Repair Crème. 

 

Een lekker verzorgd bekkie
Mijn huid juicht altijd weer als ik mijn favo crème aanbreng. Ik ben zo blij met mijn make-up lijn. Door de minerale in mijn make-up zie ik er niet alleen verzorgt uit, de minerale verzorgen ook mijn huid. Twee vliegen in één klap. 

Sharon mijn toppertje heeft een video gemaakt met nog veel meer informatie!

 

 

Liever geen watjes?
Mijn collega Esther gebruikt ook de reinigingsmelk, maar krijgt jeuk bij het idee dat ze met watjes over haar gezicht moet. Zij gebruikt de melk als een gezichtswas en haar schone handen om haar gezicht te reinigen. Nadat ze haar gezicht met lauwwarm kraanwater heeft gewassen, verdwijnt haar gezicht in een super zachte handdoek. 

 

Wil jij je vrienden ook wijzen op mijn lieve reinigingsroutine? Kopieer de URL en zend dit naar hem of haar toe. Vergeet niet op Facebook bij deze blog op het duimpje omhoog te klikken, want ik spaar blauwe duimpjes.