Wat heb jij nodig voor een natuurlijke basis make-up? 

Het Basis Make-up Pakket!

Met het Basis Make-up Pakket van Creative Cosmetics kun je jouw eigen make-up collectie samenstellen die perfect past bij jouw huidtype, persoonlijke voorkeuren en ideale look. Het pakket bestaat uit een concealer, foundation én blush of bronzer. We geven jou graag onze ultieme tips & tricks, zodat jij er altijd stralend uitziet! 

Alhoewel onze minerale make-up prachtig staat bij ieder huidtype en iedere huidconditie, is het aan te raden om eerst je gezicht te reinigen en verzorgen met onze natuurlijke verzorgingsproducten. Breng vervolgens een natuurlijke en verzorgende crème aan voor een optimaal, natuurlijk resultaat. Zo blijft jouw basis make-up de hele dag mooi zitten! 

Voor het mooiste resultaat breng je het Basis Pakket als volgt aan: 

 

Stap 1 Minerale Concealer

Na het aanbrengen van de verzorging breng je de roze en groene minerale concealer aan. Met de minerale concealers neutraliseer en corrigeer je jouw oneffenheden en onzuiverheden. Ongewenste roodheid en donkere kringen zullen door de zachte en milde structuur van de concealers verdwijnen. 

Ervaar je kleine oneffenheden, zoals vlekjes en puistjes, breng de roze concealer dan aan met de roze concealer kwast. Door met de roze concealer kwast te werk te gaan, kun jij je oneffenheden heel precies bedekken én heb je minder van het product nodig! Zo creëer jij in een handomdraai een natuurlijke, frisse look. 

Heb jij last van grotere vlekken of oneffenheden en vind jij het lastig om deze goed te bedekken? Breng dan eerst kleine hoeveelheden groene concealer aan met de groene concealer kwast. Onze minerale concealers zijn sterk gepigmenteerd, zodat jij maar weinig nodig hebt om een natuurlijke, frisse look te creëren. 

Lukt het jou niet om alle oneffenheden in één keer met de concealer te bedekken? Maak je dan geen zorgen. Na het aanbrengen van onze concealer, breng jij de minerale foundation aan. Onze producten werken perfect met elkaar samen en door de producten te combineren bereik je gegarandeerd de dekking waar jij naar op zoek bent! 

 

Stap 2 Minerale Foundation

Ervaar de fijne en dekkende structuur van een minerale foundation zonder je poriën af te sluiten. Onze foundation heeft door haar verzachtende en beschermende minerale werkstoffen een positief effect op de huid. De kracht van de minerale foundation is dat het samensmelt met je eigen huidoliën. 

Gebruik voor het aanbrengen van de foundation onze volle, ronde kabuki kwast van extra zacht haar. Door de vorm en structuur zorgt deze kwast voor een perfecte verdeling van de foundation op de huid met een egale look als resultaat. 

Heb jij naar jouw mening nét iets te veel foundation aangebracht? Geen paniek! Pak dan onze kabuki kwast erbij en beweeg deze in zachte cirkelbewegingen over jouw gezicht. Zo verzacht jij gemakkelijk jouw basis. Hierna kun jij je blush of bronzer aanbrengen om kleur aan te brengen in je gezicht en jouw look he-le-maal af te maken. 

 

Stap 3 Minerale Blush of Bronzer

Breng kleur in je gezicht aan met een minerale blush of bronzer. Geef je wangen een gezonde en frisse teint met een blush. Of geef jij je look liever een natuurlijke uitstraling met een bronzer? Met een grote verscheidenheid aan kleuren, tover jij de meest natuurlijke kleur op je gezicht.

Het kan soms lastig zijn om te bepalen waar jij je blush of bronzer het beste kunt aanbrengen op jouw gezicht. De minerale bronzer breng je het beste in ronddraaiende bewegingen met de bronzer kwast aan op de plekken waar de zon jouw gezicht van nature raakt. Dit zijn de hoogste punten van jouw gezicht. Een bronzer staat mooi op je voorhoofd en de toppen van je wangen, kin en neus. Je kunt de bronzer ook gebruiken om de natuurlijke schaduwen in jouw gezicht te benadrukken en je gezicht meer dimensie te geven. 

Wil jij je jukbeenderen mooi benadrukken? Maak dan een kusmondje door je wangen naar binnen te zuigen en breng de bronzer vervolgens aan onder je jukbeenderen. Doe dit voorzichtig door ronddraaiende bewegingen vanaf de haarlijn te maken.

Een prachtige minerale blush kan, net als een bronzer, ontzettend veel doen voor jouw uitstraling. Breng je favoriete blush met de blush kwast aan op jouw jukbeenderen voor een natuurlijk, verfrissend effect. Let er hierbij wel op dat je het product niet te ver in het midden van jouw gezicht aanbrengt. Breng de blush vooral aan op de zijkanten van jouw gezicht en vergeet niet het product goed naar de haarlijn toe te blenden. Zo voorkom je dat je er rood uitziet en creëer je een mooi ‘lift-effect’ in je gezicht. 

Al onze producten zijn gepigmenteerd, zodat jij maar een klein beetje nodig hebt om een mooie look te maken. Heb jij iets te veel bronzer of blush aangebracht? Ga dan met de ronde kabuki kwast in zachte, ronddraaiende bewegingen over jouw gezicht heen om de basis make-up look te verzachten. Omdat de minerale make-up mooi samensmelt met de huid, is het niet erg als je iets te veel product aanbrengt. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Abonneer je op ons YouTube kanaal @creativecosmetics.nl

Wil jij zien hoe onze topvisagiste haar natuurlijke basislook aanbrengt met Het Basis Make-up Pakket? Bekijk het in de onderstaande video. 

Ga naar ons YouTube kanaal @creativecosmetics.nl voor meer video's over een natuurlijke basis look, ooglooks en tips & tricks. 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons