Je make-up summerproof maken start bij het begin. Namelijk bij het reinigen. Weet je waarom je vlak voor het aanbrengen van je zonnebrand of gezichtsverzorging en make-up je huid goed moet reinigen? In deze blog zit ik je daarmee op de huid. 

Als je je huid na het slapen lekker fris maakt met onze reinigingsmelk en reinigingslotion, was je ook het vettige laagje dat je huid in de nacht aanmaakt van je af. Je make-up wordt daar echt heel blij van! Jij ook toch?

Zeker na zo'n zweterige zomernacht doe je dat zelfs zonder dwang. Als je dan toch onder de douche springt, neem je je warme slaapgezicht ook mee in je reinigingsroutine. Zomer of winter. Eigenlijk zou je het mee moeten nemen in je standaardprocedure. Weet je waarom?

"Je huid is je jas en zo teer als een lingeriesetje"

Alles wat je daarna aanbrengt blijft dan veel beter zitten en de werking van het product is dan ook veel beter. In de zomer wil je je natuurlijk goed beschermen tegen de zon. Een zonnebril voor je ogen, zonnebrand voor je huid, een mooie omslagsjaal voor de zwoele zomeravonden.

En je make-up? Daar wil je lang van genieten. Althans ik wel!

Een verzorgt en natuurlijk ogend make-upje en in de avond net even wat meer aangezet. Eigenlijk wil ik na een warme zomerdag natuurlijk snel nog even douchen. Zand, zon, boswandeling, bergje op en af... waar ik ook die dag ben geweest (ook een warme dag op kantoor). De avond start ik fris met een verkwikkende douche en mijn reinigingsroutine. Daarna? Een heerlijk dotje voedende crème.

Save your skin

Wat zo fijn is aan de Intensive Repair Crème is dat het mijn zomerhuidje extra intensief voedt. Hoe goed je je huid overdag ook beschermt, toch snakt en schreeuwt mijn huid om wat extra's. Het make-uppen kan beginnen! Zeker op vakantie, op een avond dat we uiteten gaan, pak ik helemaal uit!

Wil jij deze tips om je make-up summerproof te maken delen met je vrienden? Deel dan de link op je Facebookpagina of tag jouw vriend onder het bericht in Facebook.