OMG!! Je make-up bewaar je niet in de badkamer? Waar dan wel. PANIEK!! Staan jouw Creative Cosmetics potjes ook allemaal opgestapeld in de druipnatte badkamer? En je kwasten dan? Pronken die daar ook in de damp van je bad? Dan is dat niet zo heel erg verstandig. Mijn man kan opgelucht ademhalen. Weg met de verzameling make-up en make-up kwasten! Laat het scheerschuim en mannen deo de badkamer overnemen. 

Zucht! In mijn badkamer make-up ik toch het prettigst. Juiste belichting, alles binnen handbereik en zeg nou zelf, de badkamer is na het douchen lekker warm. In de winter is dat voor mij best belangrijk. In de zomer sta ik liever minimaal gekleed in een kamer met open raam te make-uppen. Maar die badkamer! 

1) Bewaar je make-up dus niet in je badkamer

Omdat de temperatuur in je badkamer flink stijgt en de luchtvochtigheid op regenwoud stand komt, bederft en schimmelt je make-up daardoor sneller. Je badkamer is dus een broeinest voor bacteriën en we weten allemaal wat dat betekent! De gezonde make-up van Creatie Cosmetics wordt zo minder gezond.

2) Je make-up in de koelkast?

We gaan van het ene uiterste naar het andere uiterste. Je make-up bewaren in de koelkast. Ik had het al eens gehoord. Ook geen handige plek blijkt. De koelkast is net zoals de badkamer vochtig. Een beetje Antarctica! En wat gebeurt er als je jouw gekoelde make-up uit de koelkast meeneemt naar je badkamer? Het gaat condenseren. Ook niet goed voor je make-up. Het gaat klonteren en dat is eeuwig zonde. 

3) Je make-up in een prachtige toilettafel in je slaapkamer. NIET? Of ...

Je slaapkamer is gemiddeld genomen koeler dan andere ruimtes in huis. De perfecte temperatuur om je make-up een plekje te geven. En dat in een toilettafel ver weg van zon, warmte en kou. 

Nu gaat bij mij dat vliegertje niet op! Ik ben altijd als eerste op en om voor mijn make-up ritueel mijn man uit bed te trappen, dat gaat in een scheiding resulteren. Er is vast in jouw huis ook een plek waar jij je make-up lucht en vochtvrij kunt plaatsen. 

Wil je een keer heel veel make-up bij elkaar zien? Plan dan onze drukbezochte make-up workshop bij Creative Cosmetics in Noordwijkerhout. Zien we elkaar dan?

Deel onder het Facebookbericht van deze blog jouw plek waar jij onze make-up bewaart. Wil je sowieso je vrienden op de hoogte brengen van deze blog? Delen mag altijd.