We hebben goed nieuws voor jou, lipstick liefhebber! Creative Cosmetics lanceert maar liefst 12 nieuwe Limited lipstick kleuren: de Natural & Organic Limited lipstics. Niet alleen met satin finish, maar ook (voor het eerst!) in matte finish. 

De natuurlijke lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Limited Lipstick Collecties. Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks

Elke Natural & Organic lipstick Collecties bevat een kleur die perfect bij jou past! en jou de hele dag laat stralen. Onze nieuwe lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw make-up look helemaal af. Dat is het leuke aan lipsticks: je kan elke dag voor iets anders gaan!

Ben jij een lipstick liefhebber? Meld je dan NU aan voor onze Lip Lover List, een exclusieve lijst speciaal voor alle fans voor die houden van lippen en kleur. Schrijf je in voor de waitlist en blijf op de hoogte! 

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je koopt een prachtige lipstick, maar als je het product thuis aanbrengt op je lippen ziet het er gek uit. De kleur is te licht, maakt je gezicht grauw, geeft je een harde uitstraling of laat je gewoonweg niet stralen. Hè, dat is jammer! 

Het kan soms lastig zijn om die ene lipkleur te vinden die perfect bij je past. Er is ook zoveel keuze! Daarom vertellen wij jou in deze blog hoe jij in slechts drie stappen gemakkelijk een lipkleur kiest die écht bij jou past.

 

Stap 1: Kijk naar jouw huidskleur en ondertoon  

Het is belangrijk om goed naar jouw huidskleur en ondertoon te kijken bij het kiezen van de perfecte lipkleur.  

Je huidskleur is in feite hoe licht of donker jouw huid is. Het is gelukkig niet moeilijk om te bepalen hoe licht of donker jij bent. Door goed te kijken zie je al snel of het veel pigment bevat of juist wat minder.  

De ondertoon van je huid herkennen is echter wat lastiger. Je kunt een warme, koele of neutrale ondertoon hebben. Maar welke ondertoon heb jij? Wij een aantal handige tips om deze te herkennen.
 

Je hebt waarschijnlijk een koele ondertoon als: 

 • je een vrij lichte huidskleur en je snel verband;
 • zilveren sieraden jou geweldig staan;
 • je blauwe of blauw-paarse aderen hebt.

Je hebt waarschijnlijk een warme ondertoon als: 

 • Je makkelijk bruin wordt;
 • Gouden sieraden mooi staan;
 • Je aderen onder de huid groen lijken;
 • Je huid soms wat grauw lijkt.

Je hebt waarschijnlijk een neutrale ondertoon als:

 • Zilveren én gouden sieraden jou mooi staan;
 • Je niet goed kunt zien of jouw aderen groen of blauw door je huid komen. 

Let op: de ondertoon en kleur in jouw gezicht kan afwijken van de ondertoon en huidskleur van de rest van je lichaam. Voor het kiezen van een lipstick is het daarom belangrijk om  naar de natuurlijke kleur van je gezicht te kijken in plaats van de kleur van de rest van jouw lichaam. 

Nu jij je huidskleur en ondertoon weet, kun jij je perfecte lipkleur kiezen! 

Wil je graag advies krijgen bij het kiezen van een lipkleur? Je kunt heel makkelijk contact met ons opnemen voor gratis kleuradvies van onze top visagisten op de klantenservice.

 

Stap 2: Kies de perfecte lipstick kleur 

Nu je weet wat je huidskleur en ondertoon is, kun je een stuk gemakkelijker een lipkleur kiezen die bij jou past! 

Er zijn geen regels verbonden aan het kiezen van een lipkleur. Er zijn echter wel zaken om rekening mee te houden. 
 

Ondertoon en huidskleur 

 • Houd rekening met jouw ondertoon. Als jij een heel lichte huidskleur en koele ondertoon hebt, zal een diepe, oranje-rode kleur misschien minder mooi staan dan een frisse rood-roze kleur. 
 • Welke kleur jij ook kiest, let erop dat de lipkleur past bij jouw huidskleur. Bij een lichte huidskleur kunnen sommige lipkleuren al gauw heftig staan. Als je een wat donkerdere teint hebt, is het juist slim om een kleur te kiezen met wat meer pigment. 


Finish, matte of satin?
 

 • Denk ook eens na over welke finish jij mooi vindt bij een lipstick. Als jij vindt dat jouw lippen wat volume kunnen gebruiken, kun je kiezen voor een glanzende lipstick. Door de licht-reflecterende deeltjes in de lipstick worden de lippen extra benadrukt. Dat staat gegarandeerd prachtig! 


Jouw uitstraling en uiterlijk
 

 • Denk goed na over de kleding die jij graag draagt en de look waar je naar op zoek bent. Kleed je je graag kleurrijk? Misschien past een opvallende knalkleur dan goed bij jouw uitstraling. 
 • Tot slot kun je ook rekening houden met jouw oogkleur. Heb je groene ogen? Dan knallen jouw ogen als jij een rode tint op je lippen draagt! 


Het belangrijkste is dat jij een kleur kiest die bijdraagt aan jouw zelfvertrouwen!

 

Stap 3: Kies de beste manier om de lipstick aan te brengen

Nu je een lipkleur hebt gevonden, is het tijd om je lippen voor te bereiden op de lipstick. Als je last hebt van droge lippen, kan het fijn zijn om eerst je lippen goed te verzorgen en daarna pas de Natural & Organic lipstick aan te brengen. Gelukkig hebben wij hierover een handige blog geschreven, waarin wij jou vertellen hoe je in slechts drie stappen van je droge lippen af komt

Nu je lippen optimaal verzorgd zijn, kun je aan de slag met je lipstick.

Hoe meer lipproduct je aanbrengt, hoe intenser de lip look wordt. Je kunt ervoor kiezen om de lipstick aan te brengen met een lipkwastje. Door te werken met onze lippen kwast kun je preciezer én schoner werken. Dit kan handig zijn wanneer je een opvallende lipkleur wilt aanbrengen. Door te werken met een kwastje gaat je lipstick bovendien langer mee.

Je kunt ook de kleur direct aanbrengen op je lippen. Dit kan bij lichtere kleuren die dicht bij je natuurlijke huidskleur liggen. Probeer je lipstick wel eens in de zoveel tijd te reinigen met een tissue en wat ontsmettingsalcohol. Dan gaat jouw favoriete kleur een stuk langer mee! 

Met deze drie stappen kies jij altijd gemakkelijk de beste lipkleur voor jou! 

 

Wil jij meer weten over Natural & Organic Limited lipsticks? Bekijk dan de volgende blog artikelen: 

De liptrends van 2020 door Creative Cosmetics
Natuurlijke lipstick met verzorgde ingrediënten

 

Natural & Organic Lipsticks

We hebben goed nieuws voor jou, lipstick liefhebber! Creative Cosmetics heeft maar liefst 12 lipstick kleuren: de Natural & Organic Lipsticks. Niet alleen met satin finish, maar ook in matte finish. 

De natuurlijke lipsticks zijn onderverdeeld in 3 Lipstick Collecties. Deze collecties zijn: Radiant Red, Vivid Blossoms en Natural Pinks

Elke Natural & Organic Lipstick Collectie bevat een kleur die perfect bij jou past en jou de hele dag laat stralen. Onze lipsticks verzorgen jouw lippen én maken jouw make-up look helemaal af. Dat is het leuke aan lipsticks: je kan elke dag voor iets anders gaan!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons