Roze lipstick! Ik houd van roze. Het is vrouwelijk en ijverig. Daarnaast straalt het passie en zelfvertrouwen uit. Het beurt je op omdat de kleur enthousiasme betekent. Door de ontelbare kleuren roze kun je alle kanten op. Welke kies jij?

Weet je dat je lipstick ook anders kunt gebruiken? En dan bedoel ik de kleur die het heeft. Even een kleine uitstap naar de kleur rood! Stel dat je moe bent. Je bent ziek geweest en je energie is net zoals je koorts gedaald. Je energie zelfs tot min 10. Weet je welke kleur je dan het beste kan dragen?

Inderdaad de kleur rood. Rood is een energieke kleur en die kleur straalt kracht uit. Vuur, lust, vruchtbaarheid en rood is de kleur van de liefde. Een kleur die je moet dragen als je een eerste date hebt… NOT!

Niet?

Nope! Ik adviseer voor een eerste date de kleur roze. De kleur is sympathiek. De kleur roze is romantisch en het maakt je vriendelijk. En als je date op niets uitloopt ‘dwingt’ deze liefdevolle kleur vergeving af. "Sorry, maar dit gaat het niet worden!" Als deze woorden over je lippen komen, valt het minder zwaar als je roze lipstick op hebt. 

Sympathie wil je ook uitstralen als je op een sollicitatiegesprek bent. De kleur is charmant, maakt je betrokken, doortastend en gepassioneerd! Die baan is van jou;) Kleur spreekt haar eigen taal en is meer dan alleen een toegevoegde waarde qua make-up op je gezicht. Laat kleur zeggen wat je wenst!  

En dan maak ik qua kleur ook nog onderscheid tussen de kleur mangenta (fuchsia) en lichtroze. Waar ga jij voor? 

Jouw vriendin een eerste date of gaat ze op sollicitatiegesprek? Deel dan deze blog met haar op Facebook of tag haar onder onder deze blog op Facebook

Een aantal van de bovengenoemde kleuren zijn niet meer beschikbaar in ons assortiment. Daar zijn nieuwe, prachtige kleuren voor in de plaats gekomen! Wil jij meer weten over ons huidige assortiment? Bekijk het hier of neem contact op met onze klantenservice.