Wist jij al dat wij nieuwe lipsticks hebben?

 

Zo hebben wij 3 collecties gelanceerd om jou te helpen een mooie kleur te kiezen!

 

Maar de lipsticks zijn populairder dan ooit! Een aantal kleuren zijn dan ook niet meer voorradig. Wil jij op de hoogte blijven wanneer jouw favoriete kleur op voorraad komt. Schrijf je in voor de Lip Lover List.

 

Nog geen kleur kunnen kiezen? Elma helpt jou en laat alle collecties zien:

 

Natural Pinks Natural Lipstick Collectie

De limited kleurcollectie 'Natural Pinks' is ontwikkeld om jouw lippen nét dat beetje extra te geven waar jij naar op zoek bent. Met verschillende zachte, natuurlijke roze tinten in matte en satin finishes is er in de Natural Pinks - collectie voor alle ondertonen een zachte kleur te vinden die perfect is voor iedere dag.

Klik hier en bekijk de Natural Pinks collectie.

 

Radiant Reds Natural Lipstick Collectie

Wij hebben ons voor de limited kleurencollectie 'Radiant Reds' laten inspireren door verschillende rode kleurschakeringen die overal in de natuur terug te vinden zijn. Ben jij op zoek naar een zachte, kersenrode kleur? Of juist een klassieke rode lipstickkleur die jouw feestelijke look helemaal afmaakt? In de Radiant Reds - collectie is er voor ieder wat wils!

Klik hier en bekijk de Radiant Reds collectie.

 

Vivid Blossoms Natural Lipstick Collectie

Voor de ontwikkeling van de limited kleurcollectie 'Vivid Blossoms' hebben wij ons laten inspireren door verschillende prachtige, heldere bloemkleuren die te vinden zijn in de natuur. In deze collectie stelen zachte, unieke rood-roze tinten de show. In de Vivid Blossoms - collectie is er zeker weten een prachtige bloemkleur die perfect past bij jou én de look die jij wilt creëren.

Klik hier en bekijk de Vivid Blossoms collectie.

 

Wist je dat wij ook een mini-magazine hebben waar je alle informatie vindt over onze Limited kleuren in stain en matte finishes? Klik hier en bekijk het mini-magazine meteen.

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons