Ik krijg zo vaak de vraag of ik ook MAKE-OVERS geef. Ze kijken naar mijn filmpjes en zien dan hoe ik met mijn super gezonde minerale make-up, mijn huid omtover in een mooie egale make-up look. Ze willen dat gevoel ook ervaren … het liefst elke dag! Dan heb ik voor jou super goed nieuws. Tijdens ons verwen en vertroetel festival op 17 februari, kan jij tijdens een ‘make-over reis’, dat gevoel gaan ervaren. Kicke hé!

Dat klinkt toch te gek. Een make-over reis! Een reis dat zeker aanvoelt als een mini vakantie. En dat in februari … daar zijn we allemaal weer aan toe. Tijd voor jezelf. Even wat anders dan de sleur, de winter, regen en sombere dagen. Gewoon het gevoel van zon, lente en het gevoel van een make-over. Jij wil natuurlijk weten hoe je zo’n make-over reis plant. Dat plannen gaat super makkelijk.

  1. Met het bestellen van je ticket op onze festivalpagina is je reis gepland. Je ziet op deze pagina ook wat er nog meer aan beauty entertainment is en dat is veel;

  2. Volg 17 februari de uitgestippelde route, langs alle make-over stations. Je maakt stops bij de concealers, foundation en krijg je natuurlijk ook een little touch of blush;

  3. Aan het einde heb jij gegarandeerd dat gevoel van een echte make-over.

Maar deze make-over gaat verder dan alleen make-up. Je huid wordt professioneel geanalyseerd, ook ontvang je passend advies bij de Creme Dokters en kun je zelfs je wenkbrauwen perfect laten shapen.

Aan alles is gedacht!

17 februari wordt een dag vol met het beste beauty entertainment wat ik en mijn team jou kan bieden. Alles hebben we uit de kast gehaald om jou in de watten te leggen en jou te laten zien hoe mooi je bent.

Want mooi … dat ben je!Vind je dit een leuke blog en gun jij je vriendinnen ook een dag vol beauty entertainment. Vergeet dan niet de blog te delen met je vrienden en familie op Facebook.