Met de komst van de lente is het blote benen seizoen weer begonnen! Bereid de droge winterhuid van jouw benen voor op warmere temperaturen door ze te verzorgen met natuurlijke lichaamsverzorging.

Want wist jij dat de huid van jouw benen droger is dan de huid van jouw bovenlichaam? Doordat de bloedcirculatie in jouw onderste ledematen zwakker is, kan de huid van jouw benen droger aanvoelen. Daarom kunnen jouw benen wel wat extra aandacht gebruiken. In slechts vier stappen maak jij jouw benen klaar voor de lente! 

Ontdek het geheim van een stralende lentehuid: de Spring Essentials van Creative Cosmetics. Zeg vaarwel tegen een bleke en droge winterhuid! Dit is de beste natuurlijke verzorging en minerale make-up voor de lente.  

Lichaam en benen scrubben 

Voor stralende lente benen start jij jouw lichaamsverzorging met het scrubben van de huid. Kies voor een scrub met een zachte structuur voor de gevoelige en droge huid: kies voor het Mud & Scrub Mask

Wanneer jij jouw benen scrubt met het exfoliërend masker van Creative Cosmetics wordt de bloedcirculatie van de huid gestimuleerd, worden gifstoffen uit de huid onttrokken en worden dode huidcellen verwijderd. Door het scrubben van jouw benen wordt jouw huid zijdezacht, voorkom jij scheerirritaties en worden jouw benen egaler bruin. 

 

Voorkom irritatie na benen scheren

Het scrubben van de huid is de eerste stap voor het voorkomen van scheerirritatie. Door jouw huid te scrubben voordat jij jouw benen scheert, maak jij ingegroeide en platliggende haartjes los. Daarbij maakt het verstopte poriën open, gaat het scheren makkelijker en gaat jouw scheermesje langer mee.

Is jouw huid na het scheren gevoelig of zelfs geïrriteerd? Gebruik de kalmerende en verkoelende Sensitive Aftercare Gel  na het scheren. De zachte gel herstelt de geïrriteerde huid en maakt jouw huid zijdezacht. 

 

Hydrateer droge benen

Jouw huid kan na het scrubben en het scheren extra hydratatie gebruiken. Kies daarom voor een natuurlijk verzorgingsproduct dat helpt bij het hydrateren van jouw lichaamshuid. Love Your Body met de natuurlijke body milk van Creative Cosmetics. 

De Love Your Body Milk is een intensieve verzorging voor het lichaam. De veelzijdige werking van de body milk houdt de huid elastisch, verzacht ruwe en schrale plekken en ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid. Door de mix van pure biologische ingrediënten geef jij jouw lichaam een herboren gevoel. Dat wil jij toch ook?

Wil jij meer tips tegen een droge huid? Lees ook: Tips tegen een extreem droge huid

 

Verzorgde voeten

Niet alleen is het blote benen seizoen ook mogen jouw voeten tijdens de lente weer gezien worden. Wanneer jij regelmatig jouw voeten verzorgt met de natuurlijke voetencrème van Creative Cosmetics, vermijd jij de kans op klachten zoals pijn in jouw voeten, eelt, pijnlijke kloven en ingescheurde nagels.

In 4 stappen laten wij zien hoe jij jezelf een heerlijke thuispedicure geeft! Klik hier en lees verder

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op zoek naar een combinatie van Skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De Skincare Experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Bekijk ze hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!


Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons