Maak kennis met onze minerale make-up tijdens een workshop 
Wil jij op een interactieve en ontspannen manier kennismaken met de producten van Creative Cosmetics? Of gebruik je de producten al langer, maar wil je meer leren over hoe je bepaalde producten aanbrengt en welke kleuren het best bij jou passen? Dan is onze workshop echt iets voor jou. Superleuk (en leerzaam!) om eens samen met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s te doen! In deze blog lees je wat je tijdens zo’n workshop allemaal kunt verwachten.  


Kom uit je comfortzone!
 
Concealer, foundation, blushhighlighter… echt alles komt tijdens de workshop aan bod! De kans is groot dat je altijd dezelfde make-up gewoontes en manieren hebt. De workshop is dan ook dé uitgelezen kans om eens wat nieuws te proberen. Kom uit je comfortzone en ga eens voor een knalkleur lipstick, een mysterieuze ooglook of creëer eindelijk die superstrakke wenkbrauwen waar je al tijden van droomt! 

 

First things first 
Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je een mooie complete look kan creëren met onze producten, maar ook hoe je je gezicht het best kunt reinigen en verzorgen. Want die stappen worden nog wel eens vergeten, terwijl ze super belangrijk zijn om jouw huid mooi en gezond te houden.  

De workshop duurt 2,5 uur en wordt begeleid door een professionele visagist. Het fijne hieraan is dat zij je ook direct helpt met het kiezen van de juiste kleuren. Naast een berg inspiratie ga je na afloop dus ook met een persoonlijke kleur- én huidanalyse naar huis!

 
Do it yourself 
Wanneer je je gezicht gereinigd en verzorgd hebt, en de juiste kleuren voor jou zijn bepaald, kan je lekker zelf aan de slag. Natuurlijk wordt iedere stap uitgebreid uitgelegd en voorgedaan, zodat je precies weet wat je moet doen. En doordat je zelf de make-up aanbrengt, weet je straks thuis ook nog hoe het moet. Ideaal!  

Oh en no worries, er is genoeg tijd om aantekeningen te maken zodat je niet álles in één keer hoef te onthouden... ;-) Ook voor al je vragen is er genoeg gelegenheid om ze te stellen.  

 

Geniet direct van een mooi resultaat 

In een inspirerende omgeving leer je op een gezellige, ontspannen en leerzame manier te make-uppen als een pro. Je hebt direct fantastisch resultaat van je werk! Tip: plan daarna een gezellig etentje of ga op stap, zodat je iedereen kunt laten meegenieten van jouw nieuwe stralende look! ;-)  

 
Plan jouw workshop 
Via de Workshop Agenda kan jij zelf een datum kiezen die jou (en je familie/vriendinnen/collega’s) het beste uitkomt. Gaat je voorkeur uit naar vrijdagmiddag? Zorg dan dat je er snel bij bent, de vrijdagmiddagen zijn namelijk enorm populair.  

 
Workshops op maat 
Wil je met een grote groep komen? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of misschien om wel de verjaardag van je dochter te vieren met haar vriendinnen? Neem dan even contact met ons op via info@creativecosmetics.nl of bel 0252 745170, dan plannen we de workshop op maat in overleg met jou!  
 
Nieuwsgierig geworden? Via deze video krijg je alvast een korte sfeerimpressie van de workshop.